GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT[FASTBOOT]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asderdd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben 6.0 rootlu oem kılıdı acık stock donmek ıstıyorum programı yukleyıp hıcbırseye karısmadan 7.0 a gecebılırmıyım 7.0.1 e gecerken sıkıntı cıkarırmı ?? Tesekkurler

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
'nden sonraki toolların hiçbirisi çalışmıyor bende tek tek denedim
alıdğım hata ise: dosya bulunamadı yazıyor cmd de ve hızlıca kapanıyor

Ben
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
'nden sonraki toolların hiçbirisi çalışmıyor bende tek tek denedim
alıdğım hata ise: dosya bulunamadı yazıyor cmd de ve hızlıca kapanıyor

Benim kesvettigim bir hata var ve uygulamanin duzgun calismasi icin baş klasorun masaustunde olmasi gerek

Android 7.1.1 güncellemesi konuya eklenmiştir, teşekkürler @Ezio

Android 7.1.1 güncellemesi ile "Google Pixel Experience" sorunsuz çalışıyor.
Encrypt Data yine başımızın belası. TWRP'de dahili depolamayı kullanmak istiyorsanız "Format Data" yapınız.
Root sorunsuz çalışıyor. Sim Kart görmeme sorunu yok. Yeni sürüm root:

Kasmaları önlemek için format attıktan sonra kurun. Yağ gibi aktığını göreceksiniz.

@Asderdd @Ezio Teşekkürler.​

• Like
Tepkiler: Mücahit42
Android 7.1.1 güncellemesi ile "Google Pixel Experience" sorunsuz çalışıyor.
Encrypt Data yine başımızın belası. TWRP'de dahili depolamayı kullanmak istiyorsanız "Format Data" yapınız.
Root sorunsuz çalışıyor. Sim Kart görmeme sorunu yok. Yeni sürüm root:

Kasmaları önlemek için format attıktan sonra kurun. Yağ gibi aktığını göreceksiniz.

@Asderdd @Ezio Teşekkürler.​
Pixel experince kurduktan sonra gelen pixel launcherda 3D çalışıyor mu?

Çok teşekkür ederim emeğiniz için.Geçici twrp ile rootladığım telefonumu bu şekilde güncelledim sonra tekrar root yaptım. Hem veri kaybım olmadı hemde çok güzel oldu. Teşekkürler.
[doublepost=1486468294,1486454035][/doublepost]arkadaşlar 7.1.1 sonrası arama yaptıgınızda telefon araam boyunca kendini sessize alıyor mu? hani o status bardaki yerdeki gibi. arama bitince yine eski haline geri dönüyor. bu bir hata mı yoksa yeni eklenene bir özellik mi?

Kapanış menüsüne yeniden başlat eklenmiş.
Güncelleme gayet güzel çalışıyor. Güncellemek ve tekrar rootlamak 10 dk almadı. Teşekkürler.