miui romu kurucaktım telefona bootloader kilidini açtım sorunsuz açıldı adb driverları hepsi gayet yerinde düzgün çalışıyor hatta daha once cwm romu kurmustum begenmedım stock a dondum dun gece twrp flashlamaya calısıyordum kalıcı olarak twrp sırasında telefon brick oldu wipe leri yaptım miui rom dosyasını indirdim geçiçi twrp ile flashlıyorum system görüntüsü yazılıyor gibi bir yazı çıkıyor ve orda kalıyor romu kurmuyor gece baslatmıstım 1 2 defa kapatıp bastan denedım 6 saat kadar bekledı hatta yınede kurmamıs acılırken general mobıle yazısında kalıyor siteden stock rom indirdim kurdum çözüm hata almadan kuruldu telefona reset attı yien general mobile da kalıyor oemi kapattım tekrar açtım yine general mobile da kaldı yardımalrınızı bekliyorum
[doublepost=1488450296,1488450066][/doublepost]kusura bakmayın saat 2 de işe gitmem gerek işten gece 1 gibi gelicem gece gelince varsa yorumlarınıza bakarım şimdiden çok teşekkürler
[doublepost=1488452159][/doublepost]dogru mu yaptım yanlıs mı yaptım bilmiyoru mama ugrasıyorum oyle twrp su anda kalıcı olarak yuklendı stock rom kurdum açılmıyor general mobile de kalıyor miui romunu deniyorum onuda kurmuyor patching system image yazısında kalıyor telefon şu an brick ne yapmalıyım
[doublepost=1488450296,1488450066][/doublepost]kusura bakmayın saat 2 de işe gitmem gerek işten gece 1 gibi gelicem gece gelince varsa yorumlarınıza bakarım şimdiden çok teşekkürler
[doublepost=1488452159][/doublepost]dogru mu yaptım yanlıs mı yaptım bilmiyoru mama ugrasıyorum oyle twrp su anda kalıcı olarak yuklendı stock rom kurdum açılmıyor general mobile de kalıyor miui romunu deniyorum onuda kurmuyor patching system image yazısında kalıyor telefon şu an brick ne yapmalıyım