selamün aleyküm abi mesaj atmaya çalıştım ama mesaj atmıyor maalesef bana yardım edebilme şansınız varmıdır acaba bir çok yolu denedim ve telefonu açamıyorum maalesefTigerKHaN' Alıntı:PC ye yakınmisin. Team wiewer var mi
UB_' Alıntı:selamün aleyküm abi mesaj atmaya çalıştım ama mesaj atmıyor maalesef bana yardım edebilme şansınız varmıdır acaba bir çok yolu denedim ve telefonu açamıyorum maalesefTigerKHaN' Alıntı:PC ye yakınmisin. Team wiewer var mi
TigerKHaN' Alıntı:UB_' Alıntı:selamün aleyküm abi mesaj atmaya çalıştım ama mesaj atmıyor maalesef bana yardım edebilme şansınız varmıdır acaba bir çok yolu denedim ve telefonu açamıyorum maalesef
Telefonun GM hangi modeldir. Cihazda hayat belirtisi var mi. Şarja takinca şarj gostergesi çikiyormu. Bilgisayara bağlayinca bilgisayar algılıyor mu.
TigerKHaN' Alıntı:UB_' Alıntı:selamün aleyküm abi mesaj atmaya çalıştım ama mesaj atmıyor maalesef bana yardım edebilme şansınız varmıdır acaba bir çok yolu denedim ve telefonu açamıyorum maalesef
Telefonun GM hangi modeldir. Cihazda hayat belirtisi var mi. Şarja takinca şarj gostergesi çikiyormu. Bilgisayara bağlayinca bilgisayar algılıyor mu.
selamın aleyküm abi bend e gmd 2 var rom atıyodum brick oldu hiç acılmıyor hiç tepki yok yardımcı olurmususn sana zahmet istersen teamwiawer ile bağlanHard brick değildir o, hard olsa duramazsın.
GM'nin verdiği yazılımla kitkat ateşle.
abi bende gmd 2 var rom atarken hard brick oldu yardımcı olurmusun istersen teamwiawer vereyim bağlanRE: GM Discovery 1 Hard Brick oldu [ Çözüldü ]
PM e bak.
Cvp: RE: GM Discovery 1 Hard Brick oldu
s.a 16 gb discovery var elimde hangi romu denediysem 4032 hatası alıyorum yardımcı olursanız cok sevinirim cihaza format addım logoda kaldı şimdi hiç acılmıyorTelefonun 4 GB veya 16 GB Discovery ise modeline gore forumda bulunan stock rom olani indir. Hafiza kartina at. Telefonu ses acma power ile recovery e al. İndirdigin JB veya Kitkat rom zipini sec install de. Telefon açilir. Acilis biraz uzun surer ilk acilmada.
Veya
Firmanin verdigi degrade.zip ile biten JB veya Kitkat uzantili 4 veya 16 göre indirin cihazinizin kac gb oldugunu bilmediğim icin ikisinide yaziyorum.
Bu romlar stock recovery ile yuklenebilen romlardir.
Şehir dışındayım.bu Akşam istanbul da olacam. Eger yapamazsaniz ozel den yazin bana yardimci olurum.
İyi forumlar.
Teamiewer ile Demirez artikGeneral mobile discovery bugün brick oldu. cwm recoveryden wipe data factory reset yaptım telefon kapandı daha sonra açıldı fakat boot yazısında kalıyor. cwm recovery açılmıyor. ses kısma+güç tuşu yaptığımda sadece factory mode açılıyor. sp flash tools ile rom yüklemeye çalıştım fakat pc hiçbir şekilde telefonu görmüyor.
Telefonu pcye bağladığımda telefonu görüyor fakat cihaz çıkarılmış hatası alıyorum. Kapalı halde şarj oluyor.
Başka usb kablosu denedim sonuç aynı. Başka pc de denedim sonuç alamadım. Cihaz 16 GB.
Yardım bekliyorum
Teamiewer verin ozeldenGeneral mobile discovery bugün brick oldu. cwm recoveryden wipe data factory reset yaptım telefon kapandı daha sonra açıldı fakat boot yazısında kalıyor. cwm recovery açılmıyor. ses kısma+güç tuşu yaptığımda sadece factory mode açılıyor. sp flash tools ile rom yüklemeye çalıştım fakat pc hiçbir şekilde telefonu görmüyor.
Telefonu pcye bağladığımda telefonu görüyor fakat cihaz çıkarılmış hatası alıyorum. Kapalı halde şarj oluyor.
Başka usb kablosu denedim sonuç aynı. Başka pc de denedim sonuç alamadım. Cihaz 16 GB.
Yardım bekliyorum