GM discovery 2 rom gelmiyor

Ares-Lab

Original poster
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
38
0
Gm discovry 2 cihazlara rom gelmesi durdu sitedeki en önemli gm discovry 2 rom yapımcı ve port layıcı kişiler ban yedi diyorlar rica etsek bu kişilerin banlarını kalkarmı çünkü bu dandik telefonu bi onlar iyi hale getiriyorlar

geleceklerini düşünmüyorum şahsen başka bir foruma gittiler @"mturk77"  hocamız size yardımcı olacaktır

Neden böylebirşey yaptılarki telefon geliştirmeciliği konusunda en iyi forum turkdevs gm discovery 2 baya yavaşlayacak rom portlama işi gibi konularda neyse ilginiz için teşekkürler

bir sebepten ötürü gittiler biz hala buradayız muhakkak discovery 2 için bir geliştirici gelir .)

Bendede birtane daha gm discovriy 2 olsaydı sana gönderirdim ozaman yapabilirdin sağol @"ByRomcu™" u™ :cool: :cool: :cool:

Cvp: RE: GM discovery 2 rom gelmiyor

Ares-Lab' Alıntı:
Bendede birtane daha gm discovriy 2 olsaydı sana gönderirdim ozaman yapabilirdin sağol @"ByRomcu™" u™ :cool:  :cool:  :cool:

Her zaman ;)

Forumdaki anlatımlar ile kendi kendinize rom portlayabilisiniz. :)

Cvp: GM discovery 2 rom gelmiyor

Ares-Lab' Alıntı:
Gm discovry 2 cihazlara rom gelmesi durdu sitedeki en önemli gm discovry 2 rom yapımcı ve port layıcı kişiler ban yedi diyorlar rica etsek bu kişilerin banlarını kalkarmı çünkü bu dandik telefonu bi onlar iyi hale getiriyorlar

discovery 2 ye kitkat için porta gerek yok.lolipop kernel cıkarsa lolipoplara başlıcaz ama sanki cıkmayacak gibi.bende discovery 3 yi satarım zaten 1-2 aya kadar.mt6753 işlemcili bir telefon alıcam.

rom portalmayı anlatıcam buraya sizler portlarsınız o şekil.

Ben kendimde portlarımda o cesaret yok bende birazda ingilizce bilmek gerek benimde en kötü olfuğum konu