Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim diskavrimde ekran ışığı arada titriyor genellikle telefonu kapatıp açtığım zaman ve birde ekranda pek belli olmasada beyazlıklar var garantiye göndersem düzelirmi veya yeni cihaz talep edeyimmi? :what: :angel: :uzgun:
evet dün düştü ama ozaman sorun yoktu ve yavaş düştü.
kitkat beta kullanıyordum kitkat finale geçtim batarya çıkardığımda ve 5 10 dk sonra takdığımda ekran ışığı titremesi oluyor normal açıldıktan sonra 2 3 dk sonra geçiyot
Kasada çizik falan varsa servis karşılamaz bence düşmeye bağlarlar sorunu büyük ihtimalle o belli olmayan beyazliklar benim cihazdada var düştükden sonra olmuştu ama sen yine şansını dene gönder bence servise
Kasada çizik falan varsa servis karşılamaz bence düşmeye bağlarlar sorunu büyük ihtimalle o belli olmayan beyazliklar benim cihazdada var düştükden sonra olmuştu ama sen yine şansını dene gönder bence servise