STAN' Alıntı:İnandım bende artık
ultra' Alıntı:STAN' Alıntı:İnandım bende artık
hocam gerçek lollipop ta reboot sorunu var nasıl hallederiz
STAN' Alıntı:ultra' Alıntı:STAN' Alıntı:İnandım bende artık
O sorunun cozumu yok malesef cm11 romundada ayni sorunla karsilastik ama cozulmuyor
ultra' Alıntı:STAN' Alıntı:ultra' Alıntı:STAN' Alıntı:İnandım bende artık
O sorunun cozumu yok malesef cm11 romundada ayni sorunla karsilastik ama cozulmuyor
siz dediniz ya gerçek lollipop değil diye içimde şüphe uyandı sizce gerçekmi sahtemi benden iyi anlarsınız
JRLejoyner' Alıntı:Hangi trwp ile kurdun sürümü kaç kurarken hangi işlemleri yaptın ve romun boyutu kaç megabayt
Bu Dediklerimi söylese cihazlarımız yanmasın
reboot sorunu sebebi mobil veri mobil veriyi kapattım hiç reboot etmediSTAN' Alıntı:ultra' Alıntı:STAN' Alıntı:ultra' Alıntı:STAN' Alıntı:İnandım bende artık
siz dediniz ya gerçek lollipop değil diye içimde şüphe uyandı sizce gerçekmi sahtemi benden iyi anlarsınız
Ordaki yazıyı degistirmek imkansız gibi discoda en fazla 4.4.3 gordum stabil calisan bide 4.4.4 vardi muhtemelen gercek lollipop ama reboot sorunu cozulemez gibi yinede umudum var adminler uyansın bi baksınlar
STAN' Alıntı:Ayarlardan 3 gyi kapatıp yerine 2 g yi denermisin bi diger kismindan yapiliyordu sanirim
strongs63' Alıntı:@STAN Hocam çözülürmü reboot
strongs63' Alıntı:Nerden indiriliyor bulamadım da ben söylerseniz sevinirim
strongs63' Alıntı:http://www.xolo.in/xolocare/software-update şunu vermişte bu değilmi
STAN' Alıntı:Linkini verse bisey istemezdik kendimuz bakardık
Link yok henuz
ultra' Alıntı:STAN' Alıntı:Linkini verse bisey istemezdik kendimuz bakardık
Link yok henuz
keşke daha önce söyleseydin xolo nun sitesinde rasgele dolaşırken tesadüfen buldum indirdim ama linki kaydetmedim peki daha önce girilen sitelere nerden bakıyorduk