He bide şimdi hatırladım ben tablette her zamanki gibi twrp ye girmiştim (eski twrp) ondan sonra birşeyler yapmıştım (çok önemli değil orada ne yaptığım) ondan sonra kalemle advenced bölümüne kalemle girmiştim ve doğru hatırlıyorsam kalemle bireye basmıştım ondan sonra da böyle oldu işte...Stock romdan desteği kesdikleri halde tamamen kullanılamaz hale getiriyorlar.NE İSTEDİNİZ HOME TUŞUNDAN!!
Vay anasına,orda ne yapıyordunHe bide şimdi hatırladım ben tablette her zamanki gibi twrp ye girmiştim (eski twrp) ondan sonra birşeyler yapmıştım (çok önemli değil orada ne yaptığım) ondan sonra kalemle advenced bölümüne kalemle girmiştim ve doğru hatırlıyorsam kalemle bireye basmıştım ondan sonra da böyle oldu işte...
Yani twrp de yaptığım şeyden de kaynaklanmamamış olabilirVay anasına,orda ne yapıyordun
Asıl soru yazılımdan dolayı mı yoksa tabletin kendi parçalarından dolayı mıYani twrp de yaptığım şeyden de kaynaklanmamamış olabilir
Peki linki nedir?Kanka 4.4.2'de benimde bu şekilde çalışmıyor otg ile hallediyordum. Fakat asus roma geçince düzeliyor. ha ama birde twrp demişsin tekrardan romu kurarsan işe yarayabilir
Peki linki nedir?
teşekkürler deniyeceğim[5.1.1]ASuS-Zen-GO Custom Rom
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Asus ZenGo romunu paylaşacağım. Rom bize aittir. Başka platformlarda paylaşılması kesinlikle yasaktır. Ancak konu linkini vererek paylaşabilirsiniz. - Rom gerçek Asus Zen Go` dur. Edit Değildir. - Saf bir arayüze sahptir. - Rom sorunsuzdur. - VPN...forum.turkdevs.com
şu rom hocam
ne yazık ki bende fix linki çalışmadı[5.1.1]ASuS-Zen-GO Custom Rom
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Asus ZenGo romunu paylaşacağım. Rom bize aittir. Başka platformlarda paylaşılması kesinlikle yasaktır. Ancak konu linkini vererek paylaşabilirsiniz. - Rom gerçek Asus Zen Go` dur. Edit Değildir. - Saf bir arayüze sahptir. - Rom sorunsuzdur. - VPN...forum.turkdevs.com
şu rom hocam
Kalibrasyon aracı stabil değilbirde android 5.1 de dokunmatik kalibrasyonu yaparken hata veriyor (kalibrason başarısız oldu diyor) ve şöyle diyor:
clb result: fail (unknonwn touch ıd : 168)
(dokunmatik panel kalibrasyonunun altında Unknown, Va6 yazıyor)
Normalde kalibrasyon oluyordu ama bundan sonra olmamaya başladı. (Şuan sadece android 4.4.2 de kalibrasyon oluyor ondada işe yaramıyor.)Kalibrasyon aracı stabil değil
Evet,bu yüzden intdeki MTK islemcii cihazların kalibrasyon araçlarını bir deneNormalde kalibrasyon oluyordu ama bundan sonra olmamaya başladı. (Şuan sadece android 4.4.2 de kalibrasyon oluyor ondada işe yaramıyor.)
Hmm yani?Evet,bu yüzden intdeki MTK islemcii cihazların kalibrasyon araçlarını bir dene
İnt deki kalibrasyon araçları deneHmm yani?
Peki ise yarar mı?İnt deki kalibrasyon araçları dene
Yarama ihtimalı olabilir,sonucda MTKPeki ise yarar mı?