GM5 Plus Downgrade :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan a_them
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

a_them

Original poster
Kayıtlı Üye
9 Mar 2017
1
0
38
Cihaz
GM 5 Plus
ROM
Stock
Arkadaşlar GM5 Plus için 8 Oreo güncellenmesini yaptım ama sorunlu telefon kasmaya başladı. programlar hata veriyor. instagram vs. bende dedimki 6 üzerine miui yükleyeyim dedim ama bootloader kilidi falan açılmıyor. 6 yi yükleyemiyorum 7 den dönerken problem olmuyordu ama şimdi stoc rom ü yükle diyorum yükleniyor telefon yeniden başlayınca 8 açılıyor hiç birşey yapmamışım gibi. şuan için geri dönmenin bi yolu var mı?

kardeşim geri dönmek çok kolay önce bootloader modunu açıp pcye bağla fastboot flashing unlock_critical yaz enterle sonra telefon kapanıp açılacak daha sonra yine fastboot modeye alıp cmd aç cmdye fastboot oem unlock-go yaz enterle eger hata verirse ya driver yüklü değil tam yada geliştirici seçeneklerinden oem kilidi açmayı aktifleştirmemişindir daha sonra bu işlem i yaptıktan sonra istedigin rom a dönebilirsin

fastboot is not recognized as an internal or external command operable program or batc file diye bir hata aliyorum

Son düzenleme:
Şuan Oreo ile kullanıyorum zaten cihazın brick olmuştu edl ile Oreo yükledim sadece o şekilde açılıyor cihaz

Oreo yukledikten sonra Cmd ye o komutu yazdığımda yukarıda yazdığım hatayı alıyorum ,telefon brick iken birşeyler oluyordu yine cmd de ama yes no gibi seçenekler gelmiyordu ekrana bootloader de duruyordu öyle