N11den 54.90a aldım ve kendim değiştirdim. Soytel İletişimBataryayi nerden aldınız. Kendiniz alipmi degistiniz. Yoksa Telefoncuya mi yaptirdiniz.
N11den 54.90a aldım ve kendim değiştirdim. Soytel İletişimBataryayi nerden aldınız. Kendiniz alipmi degistiniz. Yoksa Telefoncuya mi yaptirdiniz.
Kesinlikle öylebenimki oyun oynarsam 1 saati çıkartmıyor acaba batarya mı öldü?
Hangi magisk modulunu kullaniyosun ?Parlaklık en kısık magisk modül ve lspeed kullanıyorum imkansız değil
Hangi rom ?80->3e 4 saat 10 dakika arkadaşlar.
Şu an telefon %100 durumda bugün mobil veri kullanmayacağım akşam ekran süresini atarım
bahsettiğiniz modül hangisi?Parlaklık en kısık magisk modül ve lspeed kullanıyorum imkansız değil
bu süreyi ne yaparak aldınız. parlaklık ne kadardı kullanırken vede wifi ilemi kullandınız mobil veri ilemi ??bataryayı değiştirmediğime üzüldüm gerçekten telefon şimdi telefona benzedi.
[automerge]1549788622[/automerge]bataryayı değiştirmediğime üzüldüm gerçekten telefon şimdi telefona benzedi.
bataryayı değiştirmediğime üzüldüm gerçekten telefon şimdi telefona benzedi.
Batarya telpa serviste mi değişti.%100-%10'a 6 saat 20 dk ekran süresi. Stock Android Oreo rom (batarya 1.5 haftalık).
Hayır, telefoncuda değiştirdimBatarya telpa serviste mi değişti.
MIUI 10Hangi rom ?
Miui 10Hangi romu kullanıyorsunuz
[automerge]1549788622[/automerge]
Hangi romu kullanıyorsunuz
2. Ekran görüntüsünde hepsi var. film izledim ve Instagramda dolaştım.bu süreyi ne yaparak aldınız. parlaklık ne kadardı kullanırken vede wifi ilemi kullandınız mobil veri ilemi ??
LKTHangi magisk modulunu kullaniyosun ?
Bataryanda sıkıntı mı var o düşüş ne öylemiui 10
Oyun oynadımama büyük ihtimalle batarya öldü.Bataryanda sıkıntı mı var o düşüş ne öyle