Mertcan818
Kayıtlı Üye
Gm5 plus d cihazım (çift sim modeli) forumdaki stock marshmallow romuna dönünce şarj yüzdesi takılı kalıyor. Nougat kullanıyorum ama marsmallow a dönmek istiyorum. Sorunuma bi el atın arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.
üPeki tekrar yani cihazı orjinal kullanmak istiyorum. Garanti kapsamında onu nasıl yaparım hocam.
Hocam bi el atsanız da halletsek 6.0 a geçmek istiyorum bugün de.Yeni parti cihazlar için eski yazılımlar uyumsuz, sorun bundan kaynaklanıyor.
Boş bir vaktimde küçük bir fix verebilirim bunun için.
Yeni parti cihazlar için eski yazılımlar uyumsuz, sorun bundan kaynaklanıyor.
Boş bir vaktimde küçük bir fix verebilirim bunun için.
yazılımsal bir sorun varsa yontemin işe yaramaması normalAnlattiginiz yontemi 2kez yaptimcfakat sonuc olumsuz gram kadar faydali olmadi baska yontem varmi 6.0.1 de yuzde 50 de kaliyor sarj
Orochi kardesim bu marsmallow yüzde 50 yüzde kalma sorununa çözüm varmı ne yapmam lazım cihaz rootlu Allah rızası için yardım edermisinyazılımsal bir sorun varsa yontemin işe yaramaması normal :emoji_slight_smile:
Bu dizelere ben ulaşamıyorum bendede pil yuzdesi %50 takılmışCihazi rootlayip
Data/system dizinindeki
batterystats-checkin.bin
batterystats-daily.xml
batterystats.bin
Isimli dosyaları silip cihazı kapatıp şarja takın 20-30 dk sarıdan sonra sorunun düzelmesi gerekir :emoji_slight_smile:
Hallettin mivarsa gm 5 plus d boot img tekrar bu linke yüklermisinzi teşşekurler