A AtaKanGM5 Original poster Aktif Üye 4 Ara 2016 41 16 24 Cihaz GM5 Plus 1 Şub 2019 #1 Selamun aleyküm herkese telegram linkini aradım fakat bulamadım bilen arkadaşlar yardımcı olup atabilir mi ?
Selamun aleyküm herkese telegram linkini aradım fakat bulamadım bilen arkadaşlar yardımcı olup atabilir mi ?
fatheremre42 Aktif Üye 17 Haz 2018 43 18 36 Cihaz GM 5 plus ROM Stock 1 Şub 2019 #2 TURKDEVS GM5+ DUYURU GM5+ için geliştirilen (Rom,Kernel,Recovery) Bu Kanaldan Duyurulacaktır. Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Tepkiler: AtaKanGM5
TURKDEVS GM5+ DUYURU GM5+ için geliştirilen (Rom,Kernel,Recovery) Bu Kanaldan Duyurulacaktır. Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
A AtaKanGM5 Original poster Aktif Üye 4 Ara 2016 41 16 24 Cihaz GM5 Plus 1 Şub 2019 #3 fatheremre42' Alıntı: TURKDEVS GM5+ DUYURU GM5+ için geliştirilen (Rom,Kernel,Recovery) Bu Kanaldan Duyurulacaktır. Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Genişletmek için tıkla ... Adamsın kardeşim, hızlı yanıtın için sağol.
fatheremre42' Alıntı: TURKDEVS GM5+ DUYURU GM5+ için geliştirilen (Rom,Kernel,Recovery) Bu Kanaldan Duyurulacaktır. Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Genişletmek için tıkla ... Adamsın kardeşim, hızlı yanıtın için sağol.
fatheremre42 Aktif Üye 17 Haz 2018 43 18 36 Cihaz GM 5 plus ROM Stock 1 Şub 2019 #4 AtaKanGM5' Alıntı: Adamsın kardeşim, hızlı yanıtın için sağol. Genişletmek için tıkla ... Birşey deil
AtaKanGM5' Alıntı: Adamsın kardeşim, hızlı yanıtın için sağol. Genişletmek için tıkla ... Birşey deil