şuan rr rom yuklu cok isiniyor ve sarj cabuk bitiyor. bu konuda hangi rom daha iyidir? Tşkler
K Kralwest Kayıtlı Üye 2 Eyl 2016 #1 şuan rr rom yuklu cok isiniyor ve sarj cabuk bitiyor. bu konuda hangi rom daha iyidir? Tşkler
Frostbite Yönetici 2 Eyl 2016 #2 RR romdayım iki sorun da yok. AOKP de öneririm. Tüm romları denedim.
Frostbite Yönetici 2 Eyl 2016 #4 Cvp: RE: Gm5Plus Bütün romlari deneyenler bakabilirmi? Kralwest' Alıntı: senin istatistik normal kullanimdami? @TheNexus Genişletmek için tıkla ... Normal kullanim. Wifi sürekli açık. Whatsapp facebook messenger browser.,
Cvp: RE: Gm5Plus Bütün romlari deneyenler bakabilirmi? Kralwest' Alıntı: senin istatistik normal kullanimdami? @TheNexus Genişletmek için tıkla ... Normal kullanim. Wifi sürekli açık. Whatsapp facebook messenger browser.,
cokomayi Kayıtlı Üye 20 Eki 2016 #6 Cvp: Gm5Plus Bütün romlari deneyenler bakabilirmi? Stock Rom.6.0.1 neyinize yetmiyor.
W Wes Administrator 20 Eki 2016 #7 Cvp: RE: Gm5Plus Bütün romlari deneyenler bakabilirmi? Kralwest' Alıntı: senin istatistik normal kullanimdami? @TheNexus Genişletmek için tıkla ... Minimum parlaklığa normal kullanım diyorsanız, evet
Cvp: RE: Gm5Plus Bütün romlari deneyenler bakabilirmi? Kralwest' Alıntı: senin istatistik normal kullanimdami? @TheNexus Genişletmek için tıkla ... Minimum parlaklığa normal kullanım diyorsanız, evet
Cenkay Hi Yönetici 20 Eki 2016 #9 Cvp: RE: Gm5Plus Bütün romlari deneyenler bakabilirmi? TheNexus' Alıntı: RR romdayım iki sorun da yok. AOKP de öneririm. Tüm romları denedim. Genişletmek için tıkla ... Ben daha GM5+'da 4 saatin üstünde ekran süresi görmedim Sonuçlar efsane :rool:
Cvp: RE: Gm5Plus Bütün romlari deneyenler bakabilirmi? TheNexus' Alıntı: RR romdayım iki sorun da yok. AOKP de öneririm. Tüm romları denedim. Genişletmek için tıkla ... Ben daha GM5+'da 4 saatin üstünde ekran süresi görmedim Sonuçlar efsane :rool: