Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GMD 2 PLUS [font=Open Sans, sans-serif]Cyanogen Mod 12.1 kullanıyordum. Ama kamera hatası veriyordu. Tekrar stock rom yükledim. Kamerayı bir iki kez kullandım. 3. kezde ise hata vermeye başladı. Sebebi nedir? Acil yardımcı olur musunuz ?[/font]
GMD 2 PLUS [font=Open Sans, sans-serif]Cyanogen Mod 12.1 kullanıyordum. Ama kamera hatası veriyordu. Tekrar stock rom yükledim. Kamerayı bir iki kez kullandım. 3. kezde ise hata vermeye başladı. Sebebi nedir? Acil yardımcı olur musunuz ?[/font]
Hocam spflash tool ile full format at. Sonra bu sitede GMD2 2+ stock romlarda GMD2 spflsh tool ile yüklemeyi anlatmış arkadaşlar, GMD2 yükleyeceksin orda, sonrada tekrar wipe format ile gmd2+ rom kur. uğraştıracak ama custom lolipoplar bence bu telefonlara uygun değil. yardımcı olmaya çalışırım.
Maxicep sitesinde 1.6 gb lik bir yedek var, onu indirip arşivinizde bulundurmanızı da öneririm.