Orochi™' Alıntı:teyfik46300' Alıntı:incorrect file scatter hatası var nasıl çözecem
konudaki anlatımı doğru uygulayın anlatım onlarca kez test edildi
bylux07' Alıntı:Orochi™' Alıntı:konudaki anlatımı doğru uygulayın anlatım onlarca kez test edildi
Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum herşeyi aynen videodaki gibi yapsam da olmuyor. Scatter dosyası tek başına başka klasörde olursa çalışıyor (ama bir anlamı kalmıyor) ancak diğer bin iso dosyalarıyla birlikte olunca tekrar hatayı veriyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim...
Orochi™' Alıntı:bylux07' Alıntı:Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum herşeyi aynen videodaki gibi yapsam da olmuyor. Scatter dosyası tek başına başka klasörde olursa çalışıyor (ama bir anlamı kalmıyor) ancak diğer bin iso dosyalarıyla birlikte olunca tekrar hatayı veriyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim...
Arkadaşlar artık discovery 2 mini kullanmıyorum Ancak konudaki Dosyalar ve işlemler de sorun yok
anlatımı okuyup her şeyi kavradıktan sonra işlemi yapın .
bylux07' Alıntı:Orochi™' Alıntı:Arkadaşlar artık discovery 2 mini kullanmıyorum Ancak konudaki Dosyalar ve işlemler de sorun yok
anlatımı okuyup her şeyi kavradıktan sonra işlemi yapın .
Sorunu çözdüm. Scatter ve sistem dosyalarının bulunduğu "PARTITION_FW_LP_OROCHI-TURKDEVS" klasörünün adında türkçe karakter var. Büyük "İ". Onu "I" yapınca sıkıntı düzeliyor...
Cvp: RE: GMD II Mini LP RePartition
Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum herşeyi aynen videodaki gibi yapsam da olmuyor. Scatter dosyası tek başına başka klasörde olursa çalışıyor (ama bir anlamı kalmıyor) ancak diğer bin iso dosyalarıyla birlikte olunca tekrar hatayı veriyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim...