Flash Tool güncel sürümü ile dener misiniz?
[doublepost=1510926903,1510926723][/doublepost]Aslında bu hata donanımsal bir sorun yani dosya dağılımı EMMC ile uyuşmuyor diye biliyorum.
Flash Tool hataları için genellikle farklı kablolar farklı bilgisayarlar denemek faydalı olabiliyor. Driverler büyük sorun çıkartır. Herşeyi kontrol etmenizde fayda var
tamam hocam dediklerinizi yapacağım bütün driverlar güncel farklı kablolar da denedim ama sonuç buŞimdi sana bir dosya vereceğim. STOCK KİTKAT romu indireceksin. Sana vereceğim preloader dosyasını preloader yani en üstteki yere yükleyeceksin.
KABLO FARKLI DENE.
DRİVER GÜCEL OLDUĞUNDAN EMİN OL
KABLOYU TAKARKEN SES KISMA TUŞUNA BASILI TUTARAK TAKMAYI DENE.
WİNDOWS 7 32 BİT OLMADI 64 BİT BİLGİSAYAR DENE.
geçmedi hocam downloada bu arada her pcye bağladığımda telefonun led flashı yanıp sönüyor anlıkDosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
PRELOADER DOSYAN :emoji_grinning: İNDİRİP ÖNCE STOCK SCATTER SEÇ. SONRA PRELOADERİ SEÇ. DOWNLOAD DA KISMINI GEÇERSE HABER ET :emoji_grinning:
Float yapmayalım lütfen :emoji_slight_smile:
kamera flashı hocam onu kastettimgmd2mininin led flashı yok
hocam bu gidişle anakarttan duman çıkmaz ama benim sinirlerim hat safhaya çıkarsa anakart kendisini parçalanmış bir şekilde alt mahallede bulabilir )anakarttan duman çıkmadıkça korkma :emoji_slight_smile:
hocam herşeyi denedim olmuyor bi ekran görüntüsü daha ekliyorum:Sen şu cihazı aç da ilerde telefon alırsan parçalarsın :emoji_grinning:
[doublepost=1510944323,1510944229][/doublepost]Gionee v4s romu mu
[doublepost=1510944380][/doublepost]FLASH TOOLUN SON SÜRÜMÜNÜ KUR
ÖNCESEÇENEKLERDEN FORMATALL DOWNLOAD DENE
OLMADI DOWNLOAD O DA OLMADI FİRMWAREUPGRADE DENE.
BU KULLANDIĞIN FLASH TOOLUN SON SÜRÜMÜ DEĞİL :emoji_slight_smile:
SP Flash Tool - Download SmartPhone Flash Tool
windows olanı indir. oralarıda kurcuklama :emoji_grinning:
hocam hepsini denedim harfiyen olmadı olmamak için ısrar ediyorSP FLASH TOOL 3.0 KULLANACAKSIN. DOWNLOAD BUTONUNA BASARAK YAPACAKSIN :emoji_slight_smile:
[doublepost=1510945648,1510945535][/doublepost]