R
Rygebin
Uluslararası Posta'yla geliyor.. Free Paid.RomMaster' Alıntı:1.5 dolarlık şeyden kargo almıyorlar mı emin misin bak sipariş verecem
Uluslararası Posta'yla geliyor.. Free Paid.RomMaster' Alıntı:1.5 dolarlık şeyden kargo almıyorlar mı emin misin bak sipariş verecem
Fasty^' Alıntı:teşekkürler Atakan.şimdi discovery 1 ile kullanılabiliyor mu bu gözlük
RomMaster' Alıntı:Atakan58' Alıntı:RomMaster' Alıntı:kargo için ne kadar istiyorlar atakan
Ücretsiz kargo.
:sigaraiciyor:
1.5 dolarlık şeyden kargo almıyorlar mı emin misin bak sipariş verecem
Rygebin' Alıntı:Yav almıyorlar.
Atakan58' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Yav almıyorlar.
Kaan aynı şeye 2 kez cevap veriyorsun. Uçtun yine.
Discovery 1 desteklemiyor diye biliyorum.TheHealeR™' Alıntı:Discovery 1 de çalışan özellikler neler almaya değermi
Bende var da dıscoda çalışmıyor aynen kafamı cevırınce vıdeodada vıdeo çevrilmıyorFrozen' Alıntı:Discovery 1 desteklemiyor diye biliyorum.TheHealeR™' Alıntı:Discovery 1 de çalışan özellikler neler almaya değermi
Lptrex' Alıntı:Bende var da dıscoda çalışmıyor aynen kafamı cevırınce vıdeodada vıdeo çevrilmıyorFrozen' Alıntı:Discovery 1 desteklemiyor diye biliyorum.TheHealeR™' Alıntı:Discovery 1 de çalışan özellikler neler almaya değermi
Celuk' Alıntı:Lptrex' Alıntı:Bende var da dıscoda çalışmıyor aynen kafamı cevırınce vıdeodada vıdeo çevrilmıyorFrozen' Alıntı:Discovery 1 desteklemiyor diye biliyorum.TheHealeR™' Alıntı:Discovery 1 de çalışan özellikler neler almaya değermi
Çünkü discovery de jiroskop yok