Google PlayStore İndirimli Uygulamalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Wes

Original poster
Administrator
25 Ocak 2015
2,745
3,344
34
Eskişehir
Cihaz
OnePlus 7 Pro
ROM
OxygenOS Open Beta 12
Arkadaşlar herkese merhaba. Google Play Store's bazı ürünler indirimde veya bedava olabiliyor. Bu ürünleri bu konu altından paylaşabilirsiniz.

paylaştığımız ürünler için 1 adet ekran görüntüsü eklersek iyi olur. (ben mobilim, sonra ekleyecegim :troll11:

ilk olarak ben başlıyorum;

PixUP Zooper Widget. (8 saat sonra ücretsiz olacak.)

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Son düzenleme:
Ben tüm arkadaşlara Appsales Uygulamasını tavsiye ederim. 3 yıla yakındır kullanıyorum ve her gün hangi uygulamanın ne kadar indirime girdiğini ve o gün için ücretsiz olan uygulamaları gösteriyor.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu da Play Store

Bloons TD 5 Eski Fiyat: 10,99 Şimdi Ücretsiz

Oy: 4.6
İndirme +1M

LiT-dwM4CjA1xybWPnGjyigHOvYDXlI8dXb_OYtSFko1tisqW52Z0p9xOtPt8vtU-9ce

CompactUI for Substratum (İndirim 2 gün için geçerli)
Google Play Store adresi:

V0Eb5q.png

• Like
Tepkiler: Ezio
BryaWp.png

[doublepost=1496092550,1490917414][/doublepost]
37XpaM.png

[doublepost=1496092658][/doublepost]

Rawensword RPG Oyunu 25,99 yerine 1,79₺
[doublepost=1497043411][/doublepost]Yapıştırrr...

r2mldm.png