eskiyapar' Alıntı:@Rygebin kardeşim bir şey sorucam da;resmi root yöntemi denmiş.Nasıl resmi google mı? general mobile firması mı yapmış.
asd51' Alıntı:alevodha' Alıntı:When i put in the cmd command: "fastboot boot twrp_xxx.img". I keep getting the problem <waiting for device>, please help me i've opened usb debugging and oem locking, and installed adb & boot etc. But nothing seems to work, please help me out!
It doesn't see your device.You installed all the drivers?
https://yadi.sk/d/c9DYzU2djjAif
https://yadi.sk/d/cpJYE7wujjAiu
burak144' Alıntı:telefonu şimdiye kadar stock romda kullandım. ota güncellemeleriyle 6.0.1'e getirdim. bu yöntemde bir sorun yaşar mıyım, yaşama ihtimaline karşı twrp'den yedek alabilir miyim? evde internet yok, telefonda da sınırlı, bu yüzden sorun yaşamak istemiyorum. şimdiden teşekkürler.
PoleStar' Alıntı:burak144' Alıntı:telefonu şimdiye kadar stock romda kullandım. ota güncellemeleriyle 6.0.1'e getirdim. bu yöntemde bir sorun yaşar mıyım, yaşama ihtimaline karşı twrp'den yedek alabilir miyim? evde internet yok, telefonda da sınırlı, bu yüzden sorun yaşamak istemiyorum. şimdiden teşekkürler.
Herhangi bi sorun yapamazsın OEM Kilidini Açmayü unutma. VE Kesinlikle Twrp'den yedek al.
burak144' Alıntı:PoleStar' Alıntı:burak144' Alıntı:telefonu şimdiye kadar stock romda kullandım. ota güncellemeleriyle 6.0.1'e getirdim. bu yöntemde bir sorun yaşar mıyım, yaşama ihtimaline karşı twrp'den yedek alabilir miyim? evde internet yok, telefonda da sınırlı, bu yüzden sorun yaşamak istemiyorum. şimdiden teşekkürler.
Herhangi bi sorun yapamazsın OEM Kilidini Açmayü unutma. VE Kesinlikle Twrp'den yedek al.
rootsuz yedek alabilir miyim? ve yedek için sd kartı kullanabilir miyim?
Ahmetkync' Alıntı:Dosyayı. Flash kadın ama supersuyu sisteme nasıl kurcam su hatayı veriyor "supersu su sistem uygulaması olmadığı için su an mevcut degil" demekte çözümü nedir?
6,0,1 e yükledim supersu var gamecih gamekiller game hacker falan yükledim benden hepsi root istiyor cihaz bu arada rootlu :what: :what: :what:Rygebin' Alıntı:Ahmetkync' Alıntı:Dosyayı. Flash kadın ama supersuyu sisteme nasıl kurcam su hatayı veriyor "supersu su sistem uygulaması olmadığı için su an mevcut degil" demekte çözümü nedir?
6.0.1 e mi yüklediniz neye yüklediniz ?
ziyaretci17' Alıntı:hocam eğer yaparsak birdaha güncelleme gelir mi ve gelirse yuklenir mi ?
biania' Alıntı:bende official cm 13 kurulu. normalde rootlu olması gerekiyor fakat root isteyen programlarda aktif olmuyor. ayarlardan root izinlerini falan verdim. supersu indirdim, o da güncelleme istiyor. güncelemeye onay verdiğim halde güncellemiyor. en son supersu 2.62 yi indirip cm recovery'den flashladım yine çare olmadı. twrp'den yaparsam olur mu? bir de hangi sürümü flashlamam gerekiyor?