Mr. ATT' Alıntı:Telefona yeni gelen güncellemeyi indirip telefonu yeniden başlattığımda hata yazısı çıkyor çözümü bilen varmı?
Mr. ATT' Alıntı:cihaz rootlu değil
Mr. ATT' Alıntı:Daha önceden bi kez rootladım ve unroot yaptık.Sorun ondan mı.Peki bu güncellemeden kurtulmanın yda çözüm yolu yok mu?
usmcsas' Alıntı:Mr. ATT' Alıntı:Daha önceden bi kez rootladım ve unroot yaptık.Sorun ondan mı.Peki bu güncellemeden kurtulmanın yda çözüm yolu yok mu?
Evet bir kere root yapsanız dahi sistem dosyaları değişiyor ve öyle kalıyor bu yüzden de güncelleme olmuyor.Tek çözüm orjinal rom atmak o da elimizde yok ancak servise verip yaptırabilirsiniz ki ben beklemeyi tercih ediyorum.Güncellemede zaten ahım şahım bir şey yok. Bildirimden kurtulmanın yolu ise üstüne uzun basıp ayar işaretine tıklayıp bildirimleri engelleme demek sonra tekrar düzeltirsiniz uygulamalardan.İyi günler.
ali osman çimşir' Alıntı:bencede servise verileceklik bir şey değil orjinal rom çıktığı zaman hallederiz zaten benim telefonda root attıktan sonra sist arayüzü durdu hatası veriyordu. hola launcher yükledim öyle kullanıyorum. launcher sildiğim zaman kullanamıyorum telefonumu
Mr. ATT' Alıntı:ali osman çimşir' Alıntı:bencede servise verileceklik bir şey değil orjinal rom çıktığı zaman hallederiz zaten benim telefonda root attıktan sonra sist arayüzü durdu hatası veriyordu. hola launcher yükledim öyle kullanıyorum. launcher sildiğim zaman kullanamıyorum telefonumu
aynen bu telefonlara root gitmiyor.Root atmakla hata yaptık.Orjinal romu bekliyecez artık.
Bahad1r' Alıntı:Bende hala sisteminiz güncel diyor herkese güncelleme geldiyse sorun benim telefondamı anlamadım bilen biri varsa Yardımcı olurmu acaba :what:
Bahad1r' Alıntı:Bende hala sisteminiz güncel diyor herkese güncelleme geldiyse sorun benim telefondamı anlamadım bilen biri varsa Yardımcı olurmu acaba :what: