seaque
Kayıtlı Üye
vancedapp.com'a gir bakalım indirme linkleri duruyor mu? Kaldırıldı diyorum ya.İnternetinizde sorun olabilir mi? Bende bağlantılar çalışıyor. Hangi bağlantıda sorun yaşadınız?
vancedapp.com'a gir bakalım indirme linkleri duruyor mu? Kaldırıldı diyorum ya.İnternetinizde sorun olabilir mi? Bende bağlantılar çalışıyor. Hangi bağlantıda sorun yaşadınız?
İnternet üzerinden APK olarak indirebilirsiniz. İndirdiğiniz APK'nın orjinal olup olmadığını doğrulamak için vancedapp.com da belirtilen sha256 kodlarıyla sağlama yapabilirsiniz. İki gün içinde cihazımdaki; Vanced Manager, microG, YouTube Vanced ve Music Vanced APK'larını bir buluta yükleyip bağlantılarını baylaşırım.vancedapp.com'a gir bakalım indirme linkleri duruyor mu? Kaldırıldı diyorum ya.
Merhaba!Tamamdır hallettim kardeşim dediklerini yaptım ve oldu ama bu sürüm baya eski sanırım umarım yakında zamanda güncelleme zorunda bırakmaz simdilik böyle idare edeceğiz. Ya bu sorun sanki sadece 2 kişide varmış gibi ne kadar sessiz kalıyor ona anlam veremiyorum. Twitche gelirsek önerdiğin romu yükledim ondan sonra oda düzeldi. Teşekkürler
Bahsettiğiniz ASUS romunda çok fazla gereksiz uygulama var. Sade, saf bir rom olsa değerlendirebilirdim. Şuanda PowerGamersOS romunu kullanıyorum. Başlarda kasmıyordu ama sonradan yine kasmaya başladı. Saf Lollipop romunda oynatma hızını 1.75'e dahi alsam kasmıyordu ama Wifi desteği kesilince rom rafa kalktı maalesef...Merhaba!
Bu romda Vanced'de herhangi bir ayar yapmaya gerek kalmadan yeni YouTube sürümlerini 60 FPS lagsız izleyebiliyorsunuz. (Android 5.1.1 de YouTube'un 17 ve üzeri sürümleri çalışmaz. 16 ile başlayan en son sürümü yükleyin) Data.fix ve Sound.fix bağlantılarını Zali058 tekrardan yüklemiş. Konuya ait 16. Sayfada .fix bağlantılarını bulabilirsiniz.[5.1.1]ASuS-Zen-GO Custom Rom
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Asus ZenGo romunu paylaşacağım. Rom bize aittir. Başka platformlarda paylaşılması kesinlikle yasaktır. Ancak konu linkini vererek paylaşabilirsiniz. - Rom gerçek Asus Zen Go` dur. Edit Değildir. - Saf bir arayüze sahptir. - Rom sorunsuzdur. - VPN...forum.turkdevs.com
Evet bağlantı çalışmıyor. Aşağıdaki adrese yükledim. İlk defa bir sunucuya yükleme yapıyorum. Umarım paylaştığım bağlantı çalışıyordur. Sadece 14 günlüğüne aktif olacak.bu romun v2 pach dosya linki kırık lind olan varsa yükleybilirmi[STABLE] CyanogenMod 12.1 ROM FoR E-TAB 5 PHeSeHeMiST0
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere CyanogenMod 12.1 romunu paylaşacağım. 1 haftamı aldı. Başka platformlarda paylaşılması kesinlikle yasaktır. Çalanlara hakkımı helal etmiyorum. 1 hafta çalıştım stabilite için onun için uyanık olun. - Cross Port yöntemi ile portlandı. - Saf bir arayüze...forum.turkdevs.com
teşekkürlerEvet bağlantı çalışmıyor. Aşağıdaki adrese yükledim. İlk defa bir sunucuya yükleme yapıyorum. Umarım paylaştığım bağlantı çalışıyordur. Sadece 14 günlüğüne aktif olacak.
V2 PATCH
Bağlantıdaki roma ait patch dosyasıdır. https://forum.turkdevs.com/konu/stable-cyanogenmod-12-1-rom-for-e-tab-5-phesehemist0.12983/www.mediafire.com