Biliyorsunuz ki Android 5 sürümü için en son YouTube 16.xx.xx sürümü çalışıyordu. Kısa bir süre önce bu sürümün de desteği kesildiği için YouTube uygulaması kullanılamaz hale geldi.
Şimdi yeni bir yöntem buldum.
Bu yöntemi sadece aşağıdaki iki romda denediğimi belirtmek isterim. Android 6 ve 7 sürümlerinde YouTube 1080p sorunu devam etmektedir. Aşağıdaki iki rom da Android 5 sürümlüdür.
Rom 1:
Rom 2:
İki rom da bana göre yeterince iyi ve sorunsuz.
Şimdi yönteme gelelim;
Play Store'daki YouTube uygulaması yerine televizyonlar için oluşturulmuş YouTube TV'nin reklamsız halini kuracağız.
1)Bu bağlantıdan SmartTubeTV.apk'yı indirip kurun. Hepsi bu kadar.
Televizyon uygulaması olduğu için kullanımı çok farklı. Tek dokunuş seçmek için ikinci dokunuş ise onaylamak için. Yani önce bir videoya dokundunuz ve onu seçtiniz. Daha sonra ikinci kez dokunarak videoyu açabilirsiniz. Uygulamanın her düğmesi iki kere dokunarak çalıştırılabilir. Bir ekrana dönmek için her zaman geri tuşuna dokunmanız gerekir. Zaten biraz kullanınca alışacaksınız .
Oturum açabilmek için arama düğmesinin (büyüteç) yanındaki insan ikonuna dokunun. Açılan pencerede "oturum aç" a dokunun. Size bir kod gösterecek. Bu kodu, https://youtube.com/activate adresinde oturum açtıktan sonra ilgili alana yazın. Kısa bir süre sonra uygulamada otomatik olarak oturum açılacak.
Bir sorun yaşarsanız lütfen belirtin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
Şimdi yeni bir yöntem buldum.
Bu yöntemi sadece aşağıdaki iki romda denediğimi belirtmek isterim. Android 6 ve 7 sürümlerinde YouTube 1080p sorunu devam etmektedir. Aşağıdaki iki rom da Android 5 sürümlüdür.
Rom 1:
[STABLE] CyanogenMod 12.1 ROM FoR E-TAB 5 PHeSeHeMiST0
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere CyanogenMod 12.1 romunu paylaşacağım. 1 haftamı aldı. Başka platformlarda paylaşılması kesinlikle yasaktır. Çalanlara hakkımı helal etmiyorum. 1 hafta çalıştım stabilite için onun için uyanık olun. - Cross Port yöntemi ile portlandı. - Saf bir arayüze...
forum.turkdevs.com
Rom 2:
[5.1.1]ASuS-Zen-GO Custom Rom
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Asus ZenGo romunu paylaşacağım. Rom bize aittir. Başka platformlarda paylaşılması kesinlikle yasaktır. Ancak konu linkini vererek paylaşabilirsiniz. - Rom gerçek Asus Zen Go` dur. Edit Değildir. - Saf bir arayüze sahptir. - Rom sorunsuzdur. - VPN...
forum.turkdevs.com
İki rom da bana göre yeterince iyi ve sorunsuz.
Şimdi yönteme gelelim;
Play Store'daki YouTube uygulaması yerine televizyonlar için oluşturulmuş YouTube TV'nin reklamsız halini kuracağız.
1)Bu bağlantıdan SmartTubeTV.apk'yı indirip kurun. Hepsi bu kadar.
Televizyon uygulaması olduğu için kullanımı çok farklı. Tek dokunuş seçmek için ikinci dokunuş ise onaylamak için. Yani önce bir videoya dokundunuz ve onu seçtiniz. Daha sonra ikinci kez dokunarak videoyu açabilirsiniz. Uygulamanın her düğmesi iki kere dokunarak çalıştırılabilir. Bir ekrana dönmek için her zaman geri tuşuna dokunmanız gerekir. Zaten biraz kullanınca alışacaksınız .
Oturum açabilmek için arama düğmesinin (büyüteç) yanındaki insan ikonuna dokunun. Açılan pencerede "oturum aç" a dokunun. Size bir kod gösterecek. Bu kodu, https://youtube.com/activate adresinde oturum açtıktan sonra ilgili alana yazın. Kısa bir süre sonra uygulamada otomatik olarak oturum açılacak.
Bir sorun yaşarsanız lütfen belirtin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
Son düzenleme: