Muhammet ali akçakır
Kayıtlı Üye
Cvp: [DEV-Miui8][ STALLİON MOD]MİUİ V8 6.7.8 For GM Discovery
teşekkürler
teşekkürler
onur5488' Alıntı:
sorun google hizmetleri durdumd1' Alıntı:onur5488' Alıntı:
Linki varsa yardım amaçlı bakabilirim. Discovery değil ama mtk6589 bendeki telefon, yani sorun ve çözümleri aynı. Stable diye 7.3.1.0ı portladım ama radyo, browser, usb connection menu gibi sorunları varmış, keşke discovery portlayan arkadaşlar çalışmayan özellikleri yazsalar. Neyse radyoyu ve usb çözdüm. Usb setting menuyu settings'e ekledim. Miuide apk build için bir yol varmı yoksa error verenleri çıkarıp build yapıp, apk içindeki gerekli dosyaları orjinal apkya taşımak tek yol mu?
onur5488' Alıntı:sorun google hizmetleri durdumd1' Alıntı:Linki varsa yardım amaçlı bakabilirim. Discovery değil ama mtk6589 bendeki telefon, yani sorun ve çözümleri aynı. Stable diye 7.3.1.0ı portladım ama radyo, browser, usb connection menu gibi sorunları varmış, keşke discovery portlayan arkadaşlar çalışmayan özellikleri yazsalar. Neyse radyoyu ve usb çözdüm. Usb setting menuyu settings'e ekledim. Miuide apk build için bir yol varmı yoksa error verenleri çıkarıp build yapıp, apk içindeki gerekli dosyaları orjinal apkya taşımak tek yol mu?
hatasi ve google play store durdu.istiyorsan Özel mesajdan link atabilirim