GeciciActim
Kayıtlı Üye
Cvp: RE: [Güncellendi][DEV-Miui8][ STALLİON MOD]MİUİ V8 6.9.8 For GM Discovery
Değerli usta, öncelikle emeğinize ellerinize sağlık. Repartition'u çok önceden yapmıştım. Şimdi bir türlü bulamadım nasıl yapılacağını.. Sizden genel isteğim repartition dediğinizde anlatan linki de açıklamaya koymanızdır. Çünkü dışarıdan gelenler muhabbete yabancı olabiliyor. Tekrardan teşekkürler.
Bendeki hatayı tam olarak veriyorum:
>> Sistem siliniyor
>> Sistem yükleniyor
"Failed to extract dir from "system" to "/system"
E: Error in /storage/sdcard1/Rom/.............. vs vs ...... apk
(Status 7)
Instalattion aborted.
Telefonum 4 GB. Daha önceden 2,5 GB repartation yapmıştım Orochi'nin apk'siyle. Sonra 2 gb repartition yaptım. Yine aynı hata. Orjinal repartition mu yapayım? Teşekkürler.
onur5488' Alıntı:makukula' Alıntı:Yüklemeye çalışırken "Status 7" hatası alıyorum ve yükleme yapamıyorum. Çözüm nedir acaba bi türlü bulamadım ?
4gb ise repartition işlemi yapman gerek.
Değerli usta, öncelikle emeğinize ellerinize sağlık. Repartition'u çok önceden yapmıştım. Şimdi bir türlü bulamadım nasıl yapılacağını.. Sizden genel isteğim repartition dediğinizde anlatan linki de açıklamaya koymanızdır. Çünkü dışarıdan gelenler muhabbete yabancı olabiliyor. Tekrardan teşekkürler.
onur5488' Alıntı:makukula' Alıntı:Yüklemeye çalışırken "Status 7" hatası alıyorum ve yükleme yapamıyorum. Çözüm nedir acaba bi türlü bulamadım ?
4gb ise repartition işlemi yapman gerek.
Bendeki hatayı tam olarak veriyorum:
>> Sistem siliniyor
>> Sistem yükleniyor
"Failed to extract dir from "system" to "/system"
E: Error in /storage/sdcard1/Rom/.............. vs vs ...... apk
(Status 7)
Instalattion aborted.
Telefonum 4 GB. Daha önceden 2,5 GB repartation yapmıştım Orochi'nin apk'siyle. Sonra 2 gb repartition yaptım. Yine aynı hata. Orjinal repartition mu yapayım? Teşekkürler.