mparlak10' Alıntı:Gapps çalışmıyor mu
AloneMan' Alıntı:Final Güncellemesi Eklenmiştir. Yeşil Video sorunu çözülmüştür hiçbir hatası kalmamıştır. Artık CM13 gelecek inşallah![]()
Arcadio' Alıntı:TWRP ile romu flashlarken failed hatası alıyorum sebebi nedir veya çözümünü bilen var mı?
mrlndgn' Alıntı:Arcadio' Alıntı:TWRP ile romu flashlarken failed hatası alıyorum sebebi nedir veya çözümünü bilen var mı?
Status 7 hatası mi veriyor. Verdiği hata tam olarak nedir?
cetinodinson' Alıntı:13 dev surumu yayinlandi arkadaslar
Flashladığında tik isaretini kaldır olacaktırArcadio' Alıntı:mrlndgn' Alıntı:Arcadio' Alıntı:TWRP ile romu flashlarken failed hatası alıyorum sebebi nedir veya çözümünü bilen var mı?
Status 7 hatası mi veriyor. Verdiği hata tam olarak nedir?
Bir süre yüklemeye çalışıyor daha sonra
E:Error executing updater binary in zip '/external_sd...
Error flashing zip '/external_sd/cm12.1?golden.nova.. diye gidiyor sadece kırmızı bir Failed beliriyor ekranda bilgi kısmında yazanlarsa bunlar. Tahmin edebileceğiniz gibi telefon şuan açılmıyor zaten, bekliyorum öyleen olmadı odin ile stock roma dönmeye çalışırım
anil09' Alıntı:katılıyorum ahize sesi çok az geliyor ve videolar yeşil çıkıyor ama onun dışında başka sorununu bulamadım.
Mahmut Kurt' Alıntı:anil09' Alıntı:katılıyorum ahize sesi çok az geliyor ve videolar yeşil çıkıyor ama onun dışında başka sorununu bulamadım.
Abi Bişey Olmaz Değilmi Bak Yükleyecem bişey olmas dimi
Mahmut Kurt' Alıntı:Abi Gapps kurdumda Sadece Play store var bide indirme yapamıyorum neden acaba
Kadirdroid' Alıntı:Kurulum için twrp sürümü fark edermi ve mount kısmına dokunmuyacağız deilmi hocam
AloneMan' Alıntı:Kadirdroid' Alıntı:Kurulum için twrp sürümü fark edermi ve mount kısmına dokunmuyacağız deilmi hocam
http://get.novafusion.pl/?id=1374
Bu sürümü kurmanı tercih ederim
Mount elleme