[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SmiLeToLiFe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
IQBAL SIDDIQUI' Alıntı:
how to open 3g i m in 3g coverge

you dont need to active 3g if it's already activated by your operator. if you active mobile data then 3g is getting active spontaneously ;)

Gerçekten süper emeğin için tekrardan teşekürler :)

Bi de ses sanki az çıkıyor forumdan baktım Dolby falan varda size sorayım en iyisi sesi arttırabilir mıyız sizin öneriniz var mı bu konuda :)

IQBAL SIDDIQUI' Alıntı:
how to fix this status bar error ??? plx help me

statusbar? we dont have any kind of problem on our phones.

u.turankaya' Alıntı:

Bi de ses sanki az çıkıyor forumdan baktım Dolby falan varda size sorayım en iyisi sesi arttırabilir mıyız sizin öneriniz var mı bu konuda :)

ses liblerinde değişiklik yapılarak elde edilebilecek en yüksek seviyede zaten. ama dolby yüklemek istiyorsan deneyebilirsin. önce yedek al daha sonra dobly yükle. emui rom biraz gıcık kabul etmeyebilir :)

Status bardaki saat yanlış gösteriyor nasıl düzeltilir?

Galeriyi silmiştim. system içinde apk sı var ama yüklenmiyor neden olabilir nasıl geri yükleyebilirim ?

i m using this rom ,admin help me when i recies sms screens on ?? is there any way to recive sms without screen ??

u.turankaya' Alıntı:

Dolby yükledim ben sorunsuz yükleniyor  :laugh: Ayrıca dts + dolby kulaklıkla film izlerken efsane oluyor  :rool:

Bu arada romda Kablosuz Ekran varmı ? Varsa nerede ? Ayarlarda bulamadım :laugh:

ya arkadaşlar internette bağlandığımda yani mobil veriyle girdiğimde çok yavaş giriyor 2 g olması çok kötü :(

03ramazan' Alıntı:
Goruntulu gorusme var mi arkadaslar

Yok diye biliyorum

ArdaKozkı' Alıntı:
u.turankaya' Alıntı:

Dolby yükledim ben sorunsuz yükleniyor  :laugh: Ayrıca dts + dolby kulaklıkla film izlerken efsane oluyor  :rool:

Bu arada romda Kablosuz Ekran varmı ? Varsa nerede ? Ayarlarda bulamadım  :laugh:

Çok sagolasin bende bugün kurdum gayet iyi ama kablosuz ekran konusunda bi fikrim yok malesef

sehmuz.01' Alıntı:
ya arkadaşlar internette bağlandığımda yani mobil veriyle girdiğimde çok yavaş giriyor 2 g olması çok kötü :(
1. Sim e takarsaniz 3g ile girersiniz.

Titanyum back up yedeğini görmedi acaba neden ve çözümü nedir.Magazin temadan sonra orijinal temaya nasıl döneceğiz acaba başka tema yok birde hareket kontrolü nasıl açılıyor.