Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Guncellemenin mebin sertifikasını yüklemek için ayarlanmış bir güncelleme olduğu bilgisi var ancak kurumsal cihaz yönetimi bu konuda arıza çıkarıyor
Yapabileceklerin
1- @"ademola" yada @"Asderdd" in stock romunu kurmak
2-root atıp mdm kaldırmak
hocam şimdi benim tablet ÖĞRENCİ İdi ben de ÖĞRETMEN rom atım sora güncelleme ile açılmadı .. benim hangi exe kuramam lazım tablet şuan öğretmen rom lu ne yapmalıyım .şimdiden teşekkürler
hocam şimdi benim tablet ÖĞRENCİ İdi ben de ÖĞRETMEN rom atım sora güncelleme ile açılmadı .. benim hangi exe kuramam lazım tablet şuan öğretmen rom lu ne yapmalıyım .şimdiden teşekkürler
3 tuşşa aynı anda basılı tutarsanız tablet kapanır. şarj yuzde 5 bile olsa sorun olmaz ; tw den yapılacak bişey olsa yapayım ama sizin tuşlara basmanız gerekiyor sonuçta.
arkadaşlar bugun yeni bir problemle karşılaştım tabelti tekrar ögğrtmen tableti yaptım ama bir dosay indi ve artık kıstşanmıi profildeyim yardım edin lütfen