ÖMERCAN' Alıntı:Ya kardeşlerim şu yetersiz hafıza diyor repation yaptığım halde biri anlatsın ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin
http://forum.turkdevs.com/konu-mod-apk-discovery-reparition-tool.html
Bu konudaki anlatımı okuyun.
ÖMERCAN' Alıntı:Ya kardeşlerim şu yetersiz hafıza diyor repation yaptığım halde biri anlatsın ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin
onur5488' Alıntı:bioz' Alıntı:Fomat system yapınca status 7 hatası veriyor.
Repartition yapman gerek
repartititon yapmıştım, hatta çok sevindim sistem 2,5gb oldu diye. akşam bu romlarla uğraşırken hiç biri kurulmadı gene stok flaşladım.
esptr' Alıntı:Tema indirmek istiyorum. Mi hesabı çıkıyor. Mi hesabı açmadan tema kuramaz mıyım? Mi hesabı için yurtdışına mesaj falan diyor. Hattım faturalı sonra fatura sürpriz gelmesin. :/
omer1907' Alıntı:Titanium backup pakat ayrisimi sorunu![]()
omer1907' Alıntı:Titanium backupdaki yedekleri kurmuyo paket ayrisimi hatasi veriyo
akkaya52' Alıntı:Bendeki discovery ilk model sıkıntı çıkmadan kurulur mu.
Myvz' Alıntı:Öncelikle elleriniz dert görmesin harika bir rom olmuş. Devamını da bekleriz
birkaç sorum olacak:
üstten gelen bildirimlerin yazıları siyah olduğundan okunmuyor.sizde de böyle mi? Ayarı filan bulamadım.
Bir de bu miui de spotlight arama yok muydu? Varsa nasıl etkinleştiriliyor?
Miui v8 de kilit ekranı duvar kağıdı otomatik değişiyordu bu romda yok mu?
Peki orjinali gibi beyaza çeviremez miyiz? Bu şekilde bildirimler okunmuyor ki neden şeffaf yapılmış anlamadım.onur5488' Alıntı:Myvz' Alıntı:Öncelikle elleriniz dert görmesin harika bir rom olmuş. Devamını da bekleriz
birkaç sorum olacak:
üstten gelen bildirimlerin yazıları siyah olduğundan okunmuyor.sizde de böyle mi? Ayarı filan bulamadım.
Bir de bu miui de spotlight arama yok muydu? Varsa nasıl etkinleştiriliyor?
Miui v8 de kilit ekranı duvar kağıdı otomatik değişiyordu bu romda yok mu?
Gelen bildirimler şeffaf olduğu için görememişsinizdir.
Modlandığı için öyle.
Duvar kağıdı döngüsü her sürümde olmuyor ama bu apk yı yükleyerek yapabilirsiniz.
Spotlight araması iPhone da var diye biliyorum.
Download:
[hide] https://yadi.sk/d/tkecfe6jufad7 [/hide]