Hangi Operatör Ne Kadar Pil Tüketiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hanedan43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hanedan43

Original poster
Aktif Üye
4 Şub 2015
318
42
Gsm Operatörlerinin karşılaştırması :) 

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?t=1106&v=FsOckrRcJCs[/video]

alakası yoktur. ve hatta reklamlara konu olmuştur bu olay AVEA reklamlarını izleyebilirsiniz.

bir etki olsun diye konuyu açmadım.

kendim avea kullanıyorum sıkıntı görmedim daha :goodbye:

avea diğerlerinden fazla şarj yediği doğrudur. Hattım avea. güne dökersen 1.5 saat farkeder. En az şarj yiyen wifi. :)

Ben de avea kullanıyorum 2 aya tahatut bitecek inşallah cikacam bu operatorden. Avea çok götürebilir dogrudur. En az vodafone diye tahmin edebilirom.

Şebekenin en çok çektiği yerler en az şarj götüren yerlerdir. Telefon az çektiği zaman şarj süresi kısalır. Bulunduğunuz bölgeye göre en çok çeken operatör, şarjınızı en az götüren operatör olacaktır.

Avea yı egede doğu anadoluda güneyde her yerde kullandım. Mecburen kullanmak zorundayım. her yerde en az çeken aveadır. Ayrıca aveanın kullandığı band farklıdır. Bataryayı ham yapar. Bunun için ucuzdur ve tiridi ancak bu kadar olur.

maraza' Alıntı:
Avea yı egede doğu anadoluda güneyde her yerde kullandım. Mecburen kullanmak zorundayım. her yerde en az çeken aveadır. Ayrıca aveanın kullandığı band farklıdır. Bataryayı ham yapar. Bunun için ucuzdur ve tiridi ancak bu kadar olur.

+1  :goodbye:

şuan bende mecburen avea dayım aylık 15 lira 500 dk her yöne 500 mb internet sms yok kontürlü

turkcell veya vodafone bu fiyatı vermiyorlar

ha birde pttcell var oda avea altyapı (tiridin tiridi oda ) :goodbye: :goodbye: