M Mesutc Original poster Kayıtlı Üye 28 Ara 2015 41 3 17 Ara 2017 #1 Arkadaşlar GM5 plus kullanıcsııyım hangi romu tavsiye edersiniz. Çoğunlukla Oyun ve sosyal medya agırlıklı kullanıyorum .
Arkadaşlar GM5 plus kullanıcsııyım hangi romu tavsiye edersiniz. Çoğunlukla Oyun ve sosyal medya agırlıklı kullanıyorum .
mrjack Aktif Üye 22 Nis 2015 357 70 27 Edirne Cihaz Lenovo P2 ROM CrDroid 5.0 Pie 17 Ara 2017 #2 Stock kullan kafan rahat olsun.
M Mesutc Original poster Kayıtlı Üye 28 Ara 2015 41 3 17 Ara 2017 #3 mrjack' Alıntı: Stock kullan kafan rahat olsun. Genişletmek için tıkla ... mrjack' Alıntı: Stock kullan kafan rahat olsun. Genişletmek için tıkla ... hocam stock da aşırı kasıyor oyunlarda . Lineage 2 ve Goddes prmal chaos oynuyorum Pvp bı kasıyor RR5.8.5 de iyi fakat onda da şarj su gibi gidiyor
mrjack' Alıntı: Stock kullan kafan rahat olsun. Genişletmek için tıkla ... mrjack' Alıntı: Stock kullan kafan rahat olsun. Genişletmek için tıkla ... hocam stock da aşırı kasıyor oyunlarda . Lineage 2 ve Goddes prmal chaos oynuyorum Pvp bı kasıyor RR5.8.5 de iyi fakat onda da şarj su gibi gidiyor
mrjack Aktif Üye 22 Nis 2015 357 70 27 Edirne Cihaz Lenovo P2 ROM CrDroid 5.0 Pie 17 Ara 2017 #4 Mesutc' Alıntı: hocam stock da aşırı kasıyor oyunlarda . Lineage 2 ve Goddes prmal chaos oynuyorum Pvp bı kasıyor RR5.8.5 de iyi fakat onda da şarj su gibi gidiyor Genişletmek için tıkla ... İstersen DirtyUnicorns kurabilirsin ben kullandığımda stabildi.
Mesutc' Alıntı: hocam stock da aşırı kasıyor oyunlarda . Lineage 2 ve Goddes prmal chaos oynuyorum Pvp bı kasıyor RR5.8.5 de iyi fakat onda da şarj su gibi gidiyor Genişletmek için tıkla ... İstersen DirtyUnicorns kurabilirsin ben kullandığımda stabildi.