alikemal064
Yasaklı Üye
Babam dovuyordu kaçarken balkona çıktım sıkıştırcaktı 3 kattan balkondan atlamıştım ne çocuklukta be
alikemal064' Alıntı:Babam dovuyordu kaçarken balkona çıktım sıkıştırcaktı 3 kattan balkondan atlamıştım ne çocuklukta be
Xyoline' Alıntı:Mağazada lavaboya gidecektim ama yanlışlıkla kadınlarkine girmiştim ben :sweat: Tabi küçücük çocuktum :jumpy:
GrozA™' Alıntı:alikemal064' Alıntı:Babam dovuyordu kaçarken balkona çıktım sıkıştırcaktı 3 kattan balkondan atlamıştım ne çocuklukta be
bişey olmadı mı peki 3. kat
Xyoline' Alıntı:Mağazada lavaboya gidecektim ama yanlışlıkla kadınlarkine girmiştim ben :sweat: Tabi küçücük çocuktum :jumpy:
güldürdü
alikemal064' Alıntı:GrozA™' Alıntı:alikemal064' Alıntı:Babam dovuyordu kaçarken balkona çıktım sıkıştırcaktı 3 kattan balkondan atlamıştım ne çocuklukta be
bişey olmadı mı peki 3. kat
güldürdü
3.kattan atladim Ayağım incindi sadece 3.kat çok yüksek degil di
Snake™' Alıntı:Arabayı Kaçırmıştım Babamın Haberi Olmadan 2-3 Saat Falan Gezmiştim. :sweat:
İlginç olan Tarafı Araba'da Bende Sağlamız.
Eraybarca' Alıntı:En büyük çılgınlığım sizin yazdıklarınızı okumak
FrozeNNN' Alıntı:Eraybarca' Alıntı:En büyük çılgınlığım sizin yazdıklarınızı okumak
Düşünüyorumda seninki baya bi çılgıncaymış
JRLejoyner' Alıntı:Küçükken at arabalrının arkasına asılıyorduk adamda sopa ile vruyordu bende elimde sopa ile asıldım adam vurmadan ben vurmuştum
Emrys.' Alıntı:Kücükken Windows hata verdiğinde programı kapat yerine hata raporu gönder derdim belkide eve teknik servis gelir hissi vardı içimde
benim bilgisayarım windows 8 olduğu halde her oyunda hata veriyor hataları microsoft a bildire tıklıyorum belki çözüm olur diyeGrozA™' Alıntı:Emrys.' Alıntı:Kücükken Windows hata verdiğinde programı kapat yerine hata raporu gönder derdim belkide eve teknik servis gelir hissi vardı içimde
O umut bende de vardı bende de gta hep durdu hatasi olurdu
asd11' Alıntı:benim bilgisayarım windows 8 olduğu halde her oyunda hata veriyor hataları microsoft a bildire tıklıyorum belki çözüm olur diyeGrozA™' Alıntı:Emrys.' Alıntı:Kücükken Windows hata verdiğinde programı kapat yerine hata raporu gönder derdim belkide eve teknik servis gelir hissi vardı içimde
külüstür bilgisayardan zaten fazla umut beklemiyorum
Emrys.' Alıntı:asd11' Alıntı:benim bilgisayarım windows 8 olduğu halde her oyunda hata veriyor hataları microsoft a bildire tıklıyorum belki çözüm olur diyeGrozA™' Alıntı:Emrys.' Alıntı:Kücükken Windows hata verdiğinde programı kapat yerine hata raporu gönder derdim belkide eve teknik servis gelir hissi vardı içimde
Deneyin belkide Bill Gates elinde Windows 10 format CDsiyle eve gelir ne malum :goodbye:
Eraybarca' Alıntı:Emrys.' Alıntı:asd11' Alıntı:benim bilgisayarım windows 8 olduğu halde her oyunda hata veriyor hataları microsoft a bildire tıklıyorum belki çözüm olur diyeGrozA™' Alıntı:Emrys.' Alıntı:Kücükken Windows hata verdiğinde programı kapat yerine hata raporu gönder derdim belkide eve teknik servis gelir hissi vardı içimde
Deneyin belkide Bill Gates elinde Windows 10 format CDsiyle eve gelir ne malum :goodbye:
Adam saniyede 300 dolar kazaniyormus kılını bile kıpırdatmıyordur bence o