Admin kardeş paylaşta bizde kuralım heyecan geldi böyle yaptınBen sorunsuz romun ekran görüntülerini paylaşınca ne yapacaklarını şaşırıp buglu romu alelacele verenlerden mi bahsediyorsun
[
Admin kardeş paylaşta bizde kuralım heyecan geldi böyle yaptınBen sorunsuz romun ekran görüntülerini paylaşınca ne yapacaklarını şaşırıp buglu romu alelacele verenlerden mi bahsediyorsun
GM 5 Plus Android 9.0 Pie hem de 64bit
Çok yakında
Rom da Arm64 ve Treble desteği varmı diğer romda var daBen sorunsuz romun ekran görüntülerini paylaşınca ne yapacaklarını şaşırıp buglu romu alelacele verenlerden mi bahsediyorsun
Sen Muhteşem bir detaysın abi aylardir bekliyordum forum(bilmem sürekli ismini değiştiren) yapmaya çalışmış birşeyler fakat senin gibisini kimse yapamaz adamsin abi adam rom yapmış kamera yok diyor ...GM 5 Plus Android 9.0 Pie hem de 64bit
Çok yakında
Elinize sağlık hocam bu cihazı tekrar geliştirmeniz çok güzel bir de flaş çalışmıyor mu ?GM 5 Plus Android 9.0 Pie hem de 64bit
Çok yakında
Ben sorunsuz romun ekran görüntülerini paylaşınca ne yapacaklarını şaşırıp buglu romu alelacele verenlerden mi bahsediyorsun
Sorunsuz ise yayımlarsanız seviniriz. Malum 2 buçuk hafta geçti üzerinden merakla bekliyoruzBen sorunsuz romun ekran görüntülerini paylaşınca ne yapacaklarını şaşırıp buglu romu alelacele verenlerden mi bahsediyorsun
İcon pack nedirBiz hâlâ aynı..
Çok bekletme bizi hocam
GM 5 Plus için ARM64 MIUI 10.1 en kısa süre içerisinde sitemizde yayınlanacaktır.
Not: Çok uğraştık ama ekran yırtılmıyor, ve rom donmuyor
Merakla bekliyorum
GM 5 Plus için ARM64 MIUI 10.1 en kısa süre içerisinde sitemizde yayınlanacaktır.
Hocam önce bi Android Pie rom çıkaydı
Adamsın. Aslinda senin kullandigin telefonu kullanacam en azindan haftada bir bi rom geliyor
Arm64 nougat iyiymiş beklemedeyiz hocam.