JRLejoyner
Yönetici
JRLejoyner' Alıntı:
Byfalcon' Alıntı:OptimusPrime' Alıntı:Diss to @"Frozen"
Bu temanın url atarmısın
Duvar kağıdını alabilir miyimatakan58' Alıntı:
Discovery Air - Legend Rom
Frozen' Alıntı:
Diss diss diss diss
@"OptimusPrime" @"JRLejoyner"
Material is the best
Frozen' Alıntı:
Diss diss diss diss
Material is the best
MPower' Alıntı:Frozen' Alıntı:
Diss diss diss diss
Material is the best
Zevkler ve renkler tartisilmaz ama bi ben mi igreniyorum material arayuzden miui den coloros tan cafcaflı renklerden , aosp parcalar alayini :utandim:
Hele lolipop bildirim cubugu tam telefonu kirmalik geliyor
MPower' Alıntı:Zevkler ve renkler tartisilmaz ama bi ben mi igreniyorum material arayuzden miui den coloros tan cafcaflı renklerden , aosp parcalar alayini
Incredible™' Alıntı:MPower' Alıntı:Zevkler ve renkler tartisilmaz ama bi ben mi igreniyorum material arayuzden miui den coloros tan cafcaflı renklerden , aosp parcalar alayini
biz aosptan bıktık ama sen en iyi görsellik onda diyorsun :adyo: :adyo:
MPower' Alıntı:Zevkler ve renkler tartisilmaz ama bi ben mi igreniyorum material arayuzden miui den coloros tan cafcaflı renklerden , aosp parcalar alayini
Incredible™' Alıntı:MPower' Alıntı:Zevkler ve renkler tartisilmaz ama bi ben mi igreniyorum material arayuzden miui den coloros tan cafcaflı renklerden , aosp parcalar alayini
biz aosptan bıktık ama sen en iyi görsellik onda diyorsun :adyo: :adyo:
MPower' Alıntı:@"Wes" @"Incredible™" @"asi"
Ben gorsellik demedim ki Aosp bana daha bi cool geliyor renksiz sade tek tabanca
@"FoggyFa"
Miui color vibe gibi os romlara hic bulasmam demek istemiştim orda sistemin her yeri cok renkli ve bu romlar bana yavas geliyor
@"serkan75"
Google lolipop ve marshmallow arayuzu ile sacmaladi halen de arkasinda duruyor yenilik yenilik diye
Atiyorum play store dan lessugly colorphobe adli cm temasina bir bakin , bu temayi saf aosp uzerine biri gomse zevkle kullanilmaz mi simdi ?
Bu yazdiklarimin hepsi BENCE arkadaslarim sakin yanlis anlamayin
Vizeler başlamasaydı girişicektim bi aosp üzerine gömmeye ama ders çalışmak gerekFrankestein™' Alıntı:MPower' Alıntı:@"Wes" @"Incredible™" @"asi"
Ben gorsellik demedim ki Aosp bana daha bi cool geliyor renksiz sade tek tabanca
@"FoggyFa"
Miui color vibe gibi os romlara hic bulasmam demek istemiştim orda sistemin her yeri cok renkli ve bu romlar bana yavas geliyor
@"serkan75"
Google lolipop ve marshmallow arayuzu ile sacmaladi halen de arkasinda duruyor yenilik yenilik diye
Atiyorum play store dan lessugly colorphobe adli cm temasina bir bakin , bu temayi saf aosp uzerine biri gomse zevkle kullanilmaz mi simdi ?
Bu yazdiklarimin hepsi BENCE arkadaslarim sakin yanlis anlamayin
Colorphobe bi hayli cool, kullanmıştım bir ara
MPower' Alıntı:Frozen' Alıntı:Diss diss diss diss
Material is the best
Zevkler ve renkler tartisilmaz ama bi ben mi igreniyorum material arayuzden miui den coloros tan cafcaflı renklerden , aosp parcalar alayini :utandim: