Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DmXeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maraza' Alıntı:
p9mqmq.png

kJ131r.png

NW969Y.png

a0yJyB.png

Yine yeni yeniden Gidgat L Matterial Design. Komple el emeği widget midget, icon pack mack yok. Alayına diss. :)

@"maraza" Kardeş böyle bakıp bakıp iç mi geçireceğiz,yoksa bir ara bi güzellik yapacakmısınız?Ellerinize sağlık güzel olmuşta forum paylaşmak yardımlaşmak için vardır.Siz paylaşmıyor bir parmak bal çalıp ''nasıl güzel mi'' diyorsunuz  :goodbye: [font='Open Sans', sans-serif]:bazuka:[/font]

SuperDroid' Alıntı:
ahmets123' Alıntı:
@SuperDroid o yazı stilinin zip dosyası var mi acaba ? :)

SS mi alıntı yaparsanız hangisi olduğunu söyleyebilirim ben bir sürü font kullandım hangisi olduğunu bilemem yoksa :)

[/quote]

SuperDroid' Alıntı:
ahmets123' Alıntı:
@SuperDroid o yazı stilinin zip dosyası var mi acaba ? :)

SS mi alıntı yaparsanız hangisi olduğunu söyleyebilirim ben bir sürü font kullandım hangisi olduğunu bilemem yoksa :)

[/quote]
[/quote]

@SuperDroid ss bulamadım ama lg yazı stiliydi varsa link falan verirseniz sevinirim :)

WE6DYm.png

MysticOS test aşamaları vol 2.Bu arada artık mystic OS official dır :)
ZJA3M3.png

darx' Alıntı:
Incredible™' Alıntı:
darx' Alıntı:
General Mobile 4G Cyanogenmod Rom  :rofl:

0L4RpL.jpg

Romun cm olduğunu ve 4gde yüklü olduğunu kanıtlamazsan 24 saate kelleni alırım dostum, şimdiden söyleyeyim :)

Ben de sana yakın zamanda paylaşılacağını söylersem? ::) Kesinlikle doğru

ayarlar hakkindaya gir
telefonla beraber resmini cek at ;)

Kardeşler isteyen facesini versin kameradan gösteriyim cihazı resmini çekecek telefonum yok başka

Arkadaşlar @"FoggyFa" arkadaşımız kameradan gördü telefonu ona sorabilirsiniz :)

TheNexus' Alıntı:
FoggyFa' Alıntı:
TheNexus' Alıntı:
darx' Alıntı:
Arkadaşlar @"FoggyFa" arkadaşımız kameradan gördü telefonu ona sorabilirsiniz :)

biz de görmekistiyoruz kameradan çekip atabilirsen seviniriz
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

wow daha fazla gösterdi mi

gosterdi de gercekigi kanitlayan nokta bura