Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DmXeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
OptimusPrime' Alıntı:
MPower' Alıntı:
Hocam wallpaper alabilirmiyiz ?

Hocam wallpaper alabilirmiyiz, custom rom sevmediniz heralde geri stock dönmüşsünüz :D

Biraz öyle oldu diyebiliriz alışılagelmiş şeyleri bırakmak hemen olmuyor. :)

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Miui deneyin bir de isterseniz ben de stock ve aosp dan baska rom kullanmam stock ta sistemi bozdum galiba bir saate batarya hemen doluyordu sarj yuzdeside cok cabuk dusuyordu kullanirken simdi miui kullaniyorum suan tema felan kullanmiyorum bu haliyle bana gayet cafcafli geliyor orjinal hali ama kendini kullandirtiyor

gyGMl2.png

MPower' Alıntı:
OptimusPrime' Alıntı:
MPower' Alıntı:
Hocam wallpaper alabilirmiyiz ?

Hocam wallpaper alabilirmiyiz, custom rom sevmediniz heralde geri stock dönmüşsünüz :D

Biraz öyle oldu diyebiliriz alışılagelmiş şeyleri bırakmak hemen olmuyor. :)

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Miui deneyin bir de isterseniz ben de stock ve aosp dan baska rom kullanmam stock ta sistemi bozdum galiba bir saate batarya hemen doluyordu sarj yuzdeside cok cabuk dusuyordu kullanirken simdi miui kullaniyorum suan tema felan kullanmiyorum bu haliyle bana gayet cafcafli geliyor orjinal hali ama kendini kullandirtiyor

Önerin için teşekkürler kardeşim, yakın bir zamanda telefonu satmayı düşünüyorum ama vaktim olursa denerim.

Ve böylece vibe ui 3g sim geçişi hallolur :)
B4nkVv.jpg
QW59D3.jpg

Furkan_FS' Alıntı:
SpeedlinE™' Alıntı:
can.dzen' Alıntı:
Hocam hangi romu kullanıyorsumuz??

Rom değilde Xperia serisi bir cihaz bence

http://forum.turkdevs.com/konu-port-edit-lollixperia-rom-by-incredible%E2%84%A2.html

Bu olabilir.

Furkan cihaz xperia serisi  bir cihaz sebebi ise xperia teması kurulu hiçbir custom romda xperia teması kurulamıyor :)