Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DmXeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Samsung Galaxy S6 Rom by Me :) @Orochi™ @SmiLeToLiFe :popcorn:

Romda iki sorun var. Tek sim ve ara ara turkce dilde eksiklikler var. Yakinda veririm :)

@Dr.Razor™ :sigaraiciyor: Eline sağlık Sinan.  Upla da biraz kullanalım. S6 alacak paramız yok :) 

Edit: ikonları sonunda adama benzemiş :) 

S6 mi O_o :)
Ben tw sevmiyom ama :goodbye:
Eline sağlık :D

Sadelik.

vEz47r.png

lovecraft' Alıntı:

Ah ah saat gördükce symbian bellenin saat witget leri geliyor aklıma:) Benim hiç belle saat widgetim olmadı. Çünki Nokia N95 8Gb cihazım vardı  :D

Widgets-500x295.jpg

android için yapan olsada kullansak :)

Asderdd' Alıntı:

Note 4 pro 1:1 rom,  upload başladı 

Rom daki apkleri alsam tek başlarına çalışırlarmı? tounchwiz gibi framework e bağımlı galiba.

Wes' Alıntı:
tamer18' Alıntı:
lovecraft' Alıntı:

Ah ah saat gördükce symbian bellenin saat witget leri geliyor aklıma:) Benim hiç belle saat widgetim olmadı. Çünki Nokia N95 8Gb cihazım vardı  :D

android için yapan olsada kullansak :)

zooper widget için olabilir, bi bakın

Farklı güzel widgetler var Teşekkurler hocam.

JYLlNn.png
Oq2LNA.png

Bunuda Yedim :popcorn: @Smiletolife

Orochi™' Alıntı:
JYLlNn.png
Oq2LNA.png

Afiyet olsun Mesut Hocam.Miui şişkinlik yapar diye duydum aslı var mı?Üstüne de soda ısmarlayayım dedim. :drinks: Gerçi bunlara ne içirdiğiniz belli değil de.

Orochi™' Alıntı:
JYLlNn.png
Oq2LNA.png

bunu yeni oluşturduğum tabanla portlamak 2 dk ka sürmedi abi :) miui gittikçe güzelleşiyor :sigaraiciyor: biliyorsunuz benim cihaz okunmuş :D

5.4.17 ver miucilarin yüzü Gülsün :) @Smiletolife