JRLejoyner' Alıntı:Hocam hiç sim kartdaki kişileri okumama gibi bi sorunla karşılaştınızmı
JRLejoyner' Alıntı:Hocam hiç sim kartdaki kişileri okumama gibi bi sorunla karşılaştınızmı
digital5146' Alıntı:Bu yöntemle redmi note 3g miui romlarI portlanirmi
Yani onun yöntemi farkliSmiLeToLiFe' Alıntı:digital5146' Alıntı:Bu yöntemle redmi note 3g miui romlarI portlanirmi
portlanmaz.
digital5146' Alıntı:Yani onun yöntemi farkliSmiLeToLiFe' Alıntı:digital5146' Alıntı:Bu yöntemle redmi note 3g miui romlarI portlanirmi
portlanmaz.
Sizin portladIginiz redmi ricemi
digital5146' Alıntı:Redmi note romlarI bana gore daha iyi nette arastirirken redmi note 3g miui 6.5.0.1 stable diye bir sey yaziyordu
Onu portlayacaktim tabi Sizin anlattiginiz yontemle
asd11' Alıntı:miui 5.7.26 türkçe yaptığımda mi bulut durdu diyor çözüm varmı
SmiLeToLiFe' Alıntı:asd11' Alıntı:miui 5.7.26 türkçe yaptığımda mi bulut durdu diyor çözüm varmı
türkçe dil ile ilgili bir problemdir. kontrol etmen lazım.
asd11' Alıntı:SmiLeToLiFe' Alıntı:asd11' Alıntı:miui 5.7.26 türkçe yaptığımda mi bulut durdu diyor çözüm varmı
tekrar indirdim tekrar denedim olmuyor
türkçe çevirmeyi bu siteden indirdim acaba bu sitemi hatalı verdi
http://www.maxicep.com/forum/konu/miui-romunuza-turkce-dil-destegi-ekleyin.913024/
SmiLeToLiFe' Alıntı:asd11' Alıntı:SmiLeToLiFe' Alıntı:asd11' Alıntı:miui 5.7.26 türkçe yaptığımda mi bulut durdu diyor çözüm varmı
http://www.maxicep.com/forum/konu/miui-romunuza-turkce-dil-destegi-ekleyin.913024/
bazı apk larda kendiliğinden türkçe oluyor örnek: Email.apk. sen üstüne bir daha dil ekleyince apk fc veriyor. istersen orjinalinden apk al dene bi cihazın dilini türkçe yap mi buluta girdiğinde türkçe ise içinde türkçe dili vardır. ya da orjinal apk yı decompile et bak içinde türkçe dil varsa tekrardan türkçe dil ekleme.
hocam noolur bi yardım edinasd11' Alıntı:SmiLeToLiFe' Alıntı:asd11' Alıntı:SmiLeToLiFe' Alıntı:asd11' Alıntı:miui 5.7.26 türkçe yaptığımda mi bulut durdu diyor çözüm varmı
bazı apk larda kendiliğinden türkçe oluyor örnek: Email.apk. sen üstüne bir daha dil ekleyince apk fc veriyor. istersen orjinalinden apk al dene bi cihazın dilini türkçe yap mi buluta girdiğinde türkçe ise içinde türkçe dili vardır. ya da orjinal apk yı decompile et bak içinde türkçe dil varsa tekrardan türkçe dil ekleme.
mi bulutun apk ismi nedir
SmiLeToLiFe' Alıntı:@asd11 bilmiyorum. titanuimbackup yükle bak apklara bulursun.
asd11' Alıntı:SmiLeToLiFe' Alıntı:@asd11 bilmiyorum. titanuimbackup yükle bak apklara bulursun.
mi bulut apk buldum ingilizce ve çince var miui 5.7.16 da hatasız oluyor ama 5.7.26 da mi bulut durdu dediği için kurulum sihirbazını geçemiyorum
aldım hala hata veriyor hatta silmeyi bile denedim olmuyorSmiLeToLiFe' Alıntı:asd11' Alıntı:SmiLeToLiFe' Alıntı:@asd11 bilmiyorum. titanuimbackup yükle bak apklara bulursun.
mi bulut apk buldum ingilizce ve çince var miui 5.7.16 da hatasız oluyor ama 5.7.26 da mi bulut durdu dediği için kurulum sihirbazını geçemiyorum
hangisinde hatasız ise oradan al