E3E4
Geliştirici Üye
Merhaba arkadaşlar bugün size HTC Desire820G+ a nasıl root ve Twrp yükleneceği hakkında bilgi vereceğim.
Bu konudan nasıl twrp yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz:How to Install TWRP Recovery to your HTC Desire 820G Plus Dual Sim (MT6592) | Androidcribs
scatter dosyası indiremeyenler için:MT6592_Android_scatter.txt
Ya da önce cihazı rootlayıp Rashr ile indirdiğiniz Twrp yi flashlayabilirsiniz.
Benim kendi düzenlediğim Twrp gelen güncellemeleri sorunusuz kurmanızı sağlar.Örneğin ilk güncelleme geldi ve siz cihazı rootlamıştınız veya twrp kurmuştunuz stock recovery cihaz rootlu olduğu için güncellemeyi kurmayacaktır.Bu işlemi twrpde yapmıyor bu sebeple kendim twrp yi düzenledim güncellemeleri sıkıntısız kurabilirsiniz.
Düzenlemiş olduğum TWRP:TWRP_recovery_Edited.img
Cihazı rootlamak için pc üzerinden kingoroot yada kingroot güncel apksini kulanabilirsiniz.
Kingoroot:KingoRoot for Android, the best One Click Root Tool/APK for free.
Supersu TWRP flashable:SuperSU Download
Bu konudan nasıl twrp yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz:How to Install TWRP Recovery to your HTC Desire 820G Plus Dual Sim (MT6592) | Androidcribs
scatter dosyası indiremeyenler için:MT6592_Android_scatter.txt
Ya da önce cihazı rootlayıp Rashr ile indirdiğiniz Twrp yi flashlayabilirsiniz.
Benim kendi düzenlediğim Twrp gelen güncellemeleri sorunusuz kurmanızı sağlar.Örneğin ilk güncelleme geldi ve siz cihazı rootlamıştınız veya twrp kurmuştunuz stock recovery cihaz rootlu olduğu için güncellemeyi kurmayacaktır.Bu işlemi twrpde yapmıyor bu sebeple kendim twrp yi düzenledim güncellemeleri sıkıntısız kurabilirsiniz.
Düzenlemiş olduğum TWRP:TWRP_recovery_Edited.img
Cihazı rootlamak için pc üzerinden kingoroot yada kingroot güncel apksini kulanabilirsiniz.
Kingoroot:KingoRoot for Android, the best One Click Root Tool/APK for free.
Supersu TWRP flashable:SuperSU Download
Son düzenleme: