S
Snake
RidersOfAnatolia™' Alıntı:Aynisi bana da olduydu denemediğim sey kalmamisti en son stock jbye döndüm kendiliğinden geldi
Fabrika Ayarlarına Dönseydiniz Gelirdi.
RidersOfAnatolia™' Alıntı:Aynisi bana da olduydu denemediğim sey kalmamisti en son stock jbye döndüm kendiliğinden geldi
35grk1990' Alıntı:iyi günler bende de en sonunda imei uçtu şarj soketi de bozuk mecbur bilgisayarsız imei yuklemeye calısıyorum orochi hocanın cozumunu denıyorum [font='Open Sans', sans-serif]updater script dosyasını dedıgı gıbı ıcındekılerı sılıp verdıgı kodları gırdım fakat yuklerken hata verıp duruyor soyledıklerını adım adım yaptıgım halde nerede hata yapıyor olabılırım yada sız sadece update scrıpt dosyasını duzenleyıp atabılırmısınız[/font]
explorer' Alıntı:35grk1990' Alıntı:iyi günler bende de en sonunda imei uçtu şarj soketi de bozuk mecbur bilgisayarsız imei yuklemeye calısıyorum orochi hocanın cozumunu denıyorum [font='Open Sans', sans-serif]updater script dosyasını dedıgı gıbı ıcındekılerı sılıp verdıgı kodları gırdım fakat yuklerken hata verıp duruyor soyledıklerını adım adım yaptıgım halde nerede hata yapıyor olabılırım yada sız sadece update scrıpt dosyasını duzenleyıp atabılırmısınız[/font]
size kolay bir yol söyleyim hiç uğraşma telefonu rootla root explorer ile data klasörün içindeki nvram klasörünü sil ve telefonu yeniden başlat böylelikle sorun çözülür
SuperDroid' Alıntı:explorer' Alıntı:35grk1990' Alıntı:iyi günler bende de en sonunda imei uçtu şarj soketi de bozuk mecbur bilgisayarsız imei yuklemeye calısıyorum orochi hocanın cozumunu denıyorum [font='Open Sans', sans-serif]updater script dosyasını dedıgı gıbı ıcındekılerı sılıp verdıgı kodları gırdım fakat yuklerken hata verıp duruyor soyledıklerını adım adım yaptıgım halde nerede hata yapıyor olabılırım yada sız sadece update scrıpt dosyasını duzenleyıp atabılırmısınız[/font]
size kolay bir yol söyleyim hiç uğraşma telefonu rootla root explorer ile data klasörün içindeki nvram klasörünü sil ve telefonu yeniden başlat böylelikle sorun çözülür
Bu arkadasin dedigini yapmayin sebeke, wifi falan calismaz hale gelir
Ayrica kaybetmediginiz imei numaranizi komple kaybedersiniz
Incredible™' Alıntı:SuperDroid' Alıntı:explorer' Alıntı:35grk1990' Alıntı:iyi günler bende de en sonunda imei uçtu şarj soketi de bozuk mecbur bilgisayarsız imei yuklemeye calısıyorum orochi hocanın cozumunu denıyorum [font='Open Sans', sans-serif]updater script dosyasını dedıgı gıbı ıcındekılerı sılıp verdıgı kodları gırdım fakat yuklerken hata verıp duruyor soyledıklerını adım adım yaptıgım halde nerede hata yapıyor olabılırım yada sız sadece update scrıpt dosyasını duzenleyıp atabılırmısınız[/font]
Bu arkadasin dedigini yapmayin sebeke, wifi falan calismaz hale gelir
Ayrica kaybetmediginiz imei numaranizi komple kaybedersiniz
Ben imeimi nvram klasörünü silerek kurtarmıştım ama
35grk1990' Alıntı:Valla bu drdiklerinizn hepsini yaptım yinede olmuyor SP flash toolslada ROM yuklemedim niye boyle oldu anlamadım gidgad ultimatedeydim jbye dönmek istedim recoverye girmedi önce takılı kaldı sonra açıldı sim yok demeye başladı 3 gündür ne yapsam olmadı valla
SplassheR' Alıntı:https://www.youtube.com/watch?v=7z8dl7g4Rkk&index=2&list=LLd0WgU1pAPufQOYUc3fZ7vA
Video benim değil ancak bu yöntem ile uçan imeimi tekrardan yazmıştım.Denemenizi öneriyorum.Eğer yasaksa bile üye arkadaşlarıma yardım etmek amacıyla bu seferlik kuralı çiğnemek zorunda kalıyorum.Çünkü ben de az arayıp denemedim imei yazmayı
Dr.Razor™' Alıntı:Sana en etkili yolu yazacağım yolun sahibi Orochi dir.
1- Herhangi bir rom yükle ve root explorer ile data/nvram klasörünü kopyala telefon hafızasına yapıştır.
2- Herhangi bir romdan meta inf al ve updater script te yazan ne varsa sil.
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/mmcblk0p3", "/data");
ui_print("+++++++++++++++++++++++++++++++++++++");
ui_print(" By OROCHI ");
ui_print(" Turkdevs ");
ui_print(" forum.turkdevs.com ");
package_extract_dir("data", "/data");
ui_print(" Finished ");
unmount("/data");
burada yazanları updater scripte yapıştır kaydet ve cık.
3- meta-inf i bir klasöre at. yanına "data" onun içine de romundan kopyaladığın "nvram" klasörünü at bunları ".zip" le. (sıkıştır yani winrarla)
4- gidgat-l Jb romunu indir ve hafızana at.
-wipe data
-wipe cache
-wipe dalvik cache
-format system yap "gidgat l yi yukleme!"
5- yaptığın nvram zipini instal zip from sd karttan 2-3 defa flashla.
6- onun üzerine hemen gidgat l yi kur ve romu ac.
7- ROM ACILDIĞINDA İMEİN GELMİŞ OLUCAKTIR. :goodbye:
Bizlere de dua etmeyi unutmazsın umarım
Dr.Razor™' Alıntı:Sana en etkili yolu yazacağım yolun sahibi Orochi dir.
1- Herhangi bir rom yükle ve root explorer ile data/nvram klasörünü kopyala telefon hafızasına yapıştır.
2- Herhangi bir romdan meta inf al ve updater script te yazan ne varsa sil.
ui_print(" By OROCHI ");
ui_print(" Turkdevs ");
ui_print(" Finished ");
unmount("/data");
burada yazanları updater scripte yapıştır kaydet ve cık.
3- meta-inf i bir klasöre at. yanına "data" onun içine de romundan kopyaladığın "nvram" klasörünü at bunları ".zip" le. (sıkıştır yani winrarla)
4- gidgat-l Jb romunu indir ve hafızana at.
-wipe data
-wipe cache
-wipe dalvik cache
-format system yap "gidgat l yi yukleme!"
5- yaptığın nvram zipini instal zip from sd karttan 2-3 defa flashla.
6- onun üzerine hemen gidgat l yi kur ve romu ac.
7- ROM ACILDIĞINDA İMEİN GELMİŞ OLUCAKTIR. :goodbye:
Bizlere de dua etmeyi unutmazsın umarım
ui_print(" By OROCHI ");
ui_print(" Turkdevs ");
ui_print(" Finished ");
unmount("/data");