Twrpyi türkçeleştirmeyi düşünüyorumda
M mrlndgn Yasaklı Üye 21 Şub 2016 #2 21 Şub 2016 #2 Apktoolla aciliyodu [hr] Ama ben android uzerinen olan ile yapiyorum tabi bilgisayardaki de belki o dur.
Apktoolla aciliyodu [hr] Ama ben android uzerinen olan ile yapiyorum tabi bilgisayardaki de belki o dur.
Melihcelik09 Kayıtlı Üye 21 Şub 2016 #3 21 Şub 2016 #3 Cvp: RE: .img dosyasını açarak nasıl editlerim mrlndgn' Alıntı: Apktoolla aciliyodu [hr] Ama ben android uzerinen olan ile yapiyorum tabi bilgisayardaki de belki o dur. Genişletmek için tıkla ... peki ordan nasıl aççaz
Cvp: RE: .img dosyasını açarak nasıl editlerim mrlndgn' Alıntı: Apktoolla aciliyodu [hr] Ama ben android uzerinen olan ile yapiyorum tabi bilgisayardaki de belki o dur. Genişletmek için tıkla ... peki ordan nasıl aççaz
svncibrahim Aktif Üye 21 Şub 2016 #4 21 Şub 2016 #4 Forumda konusu bulunmakta buyrun http://forum.turkdevs.com/konu-anlatim-boot-img-acip-kapatma.html Android anlatımlar kısmında boot.img ve recovery.img açıp kapatmak için başka araçlarda mevcut
Forumda konusu bulunmakta buyrun http://forum.turkdevs.com/konu-anlatim-boot-img-acip-kapatma.html Android anlatımlar kısmında boot.img ve recovery.img açıp kapatmak için başka araçlarda mevcut
Melihcelik09 Kayıtlı Üye 21 Şub 2016 #5 21 Şub 2016 #5 Cvp: RE: .img dosyasını açarak nasıl editlerim svncibrahim' Alıntı: Forumda konusu bulunmakta buyrun http://forum.turkdevs.com/konu-anlatim-boot-img-acip-kapatma.html Android anlatımlar kısmında boot.img ve recovery.img açıp kapatmak için başka araçlarda mevcut Genişletmek için tıkla ... Teşekkürlerde Metinlerini Nasıl Düzenlicez
Cvp: RE: .img dosyasını açarak nasıl editlerim svncibrahim' Alıntı: Forumda konusu bulunmakta buyrun http://forum.turkdevs.com/konu-anlatim-boot-img-acip-kapatma.html Android anlatımlar kısmında boot.img ve recovery.img açıp kapatmak için başka araçlarda mevcut Genişletmek için tıkla ... Teşekkürlerde Metinlerini Nasıl Düzenlicez
M mrlndgn Yasaklı Üye 21 Şub 2016 #6 21 Şub 2016 #6 Twres dosyasinin icinde landscape.xml diye bir sey var sanirim onun icinden
svncibrahim Aktif Üye 21 Şub 2016 #7 21 Şub 2016 #7 twres klasörünün içinde xml dosyalari var onları düzenleyeceksiniz.Düzenleyeceğiniz twrp sürümü kaç Elimde %90 türkçleştirilmiş xml dosyları var
twres klasörünün içinde xml dosyalari var onları düzenleyeceksiniz.Düzenleyeceğiniz twrp sürümü kaç Elimde %90 türkçleştirilmiş xml dosyları var
Melihcelik09 Kayıtlı Üye 21 Şub 2016 #8 21 Şub 2016 #8 Cvp: RE: .img dosyasını açarak nasıl editlerim svncibrahim' Alıntı: twres klasörünün içinde xml dosyalari var onları düzenleyeceksiniz.Düzenleyeceğiniz twrp sürümü kaç Elimde %90 türkçleştirilmiş xml dosyları var Genişletmek için tıkla ... 2.8.1.0
Cvp: RE: .img dosyasını açarak nasıl editlerim svncibrahim' Alıntı: twres klasörünün içinde xml dosyalari var onları düzenleyeceksiniz.Düzenleyeceğiniz twrp sürümü kaç Elimde %90 türkçleştirilmiş xml dosyları var Genişletmek için tıkla ... 2.8.1.0
M mrlndgn Yasaklı Üye 21 Şub 2016 #9 21 Şub 2016 #9 Elindeonun img dosyasi varsa bana ozelden altabilir misin melih
svncibrahim Aktif Üye 21 Şub 2016 #10 21 Şub 2016 #10 Cvp: RE: .img dosyasını açarak nasıl editlerim Melihcelik09' Alıntı: svncibrahim' Alıntı: twres klasörünün içinde xml dosyalari var onları düzenleyeceksiniz.Düzenleyeceğiniz twrp sürümü kaç Elimde %90 türkçleştirilmiş xml dosyları var Genişletmek için tıkla ... 2.8.1.0 Genişletmek için tıkla ... Bendeki xml dosyaları olur şuan şehir dışındayım akşama eve döneceğim akşam özelden çevirilmiş xml dosyalarını gönderirim
Cvp: RE: .img dosyasını açarak nasıl editlerim Melihcelik09' Alıntı: svncibrahim' Alıntı: twres klasörünün içinde xml dosyalari var onları düzenleyeceksiniz.Düzenleyeceğiniz twrp sürümü kaç Elimde %90 türkçleştirilmiş xml dosyları var Genişletmek için tıkla ... 2.8.1.0 Genişletmek için tıkla ... Bendeki xml dosyaları olur şuan şehir dışındayım akşama eve döneceğim akşam özelden çevirilmiş xml dosyalarını gönderirim
Melihcelik09 Kayıtlı Üye 21 Şub 2016 #11 21 Şub 2016 #11 Cvp: RE: .img dosyasını açarak nasıl editlerim mrlndgn' Alıntı: Elindeonun img dosyasi varsa bana ozelden altabilir misin melih Genişletmek için tıkla ... Asderdd nin imgsi
Cvp: RE: .img dosyasını açarak nasıl editlerim mrlndgn' Alıntı: Elindeonun img dosyasi varsa bana ozelden altabilir misin melih Genişletmek için tıkla ... Asderdd nin imgsi