banbijumpinq26
Aktif Üye
Migrosda 30 tl istiyorlar ptt de birtek D&R sormadım orda kaç tl 5 tlmi 30 tl mi
Altay1896' Alıntı:migrostan alırsanız 5 tl kart ücreti ve ilk yükleme zorunlu.migros ilk yüklemeye 25 lira alıyor o yüzden 30 lira oluyor.sırf bu yüzden ptt den almıştım.ptt de ilk yükleme en az 10 lira.yaani 15 lirayla gitseniz kafi.teknosayı bilmiyorum.ayrıca şunu da belirtmek isterim ki ptt den ininal kartınıza her türlü kağıt parayı yükleyebilirsiniz.yani sadece 5 lira da yükleyebilirsiniz.
dipnot: ptt her yüklemenin yalnızca yüzde 5 ini pay olarak alırken miggros 2 lira alıyor.kaç tl yüklerseniz yükleyin.
FoggyFa' Alıntı:Altay1896' Alıntı:migrostan alırsanız 5 tl kart ücreti ve ilk yükleme zorunlu.migros ilk yüklemeye 25 lira alıyor o yüzden 30 lira oluyor.sırf bu yüzden ptt den almıştım.ptt de ilk yükleme en az 10 lira.yaani 15 lirayla gitseniz kafi.teknosayı bilmiyorum.ayrıca şunu da belirtmek isterim ki ptt den ininal kartınıza her türlü kağıt parayı yükleyebilirsiniz.yani sadece 5 lira da yükleyebilirsiniz.
dipnot: ptt her yüklemenin yalnızca yüzde 5 ini pay olarak alırken miggros 2 lira alıyor.kaç tl yüklerseniz yükleyin.
Ben 5tlye gidip pttden alcam
Bunu aldigim gibi direk para yukleyip kullanmaya baslayabilir miyim yoksa bir aktiflestirme tarzi islem gerekiyor mu