E eyppp60 Original poster Kayıtlı Üye 31 Ocak 2015 6 1 30 May 2015 #1 Arkadaslar telefonu biraz kurcalayinca ısınma oluyor ve birde yüklü uygulamaları hafıza kartına atamiyorum acaba sorunlar bendemi genelmi teşekkürler
Arkadaslar telefonu biraz kurcalayinca ısınma oluyor ve birde yüklü uygulamaları hafıza kartına atamiyorum acaba sorunlar bendemi genelmi teşekkürler
A Atakan58 30 May 2015 #2 + Isınma problemi hiç yaşamadım. :chin: Sadece Dead Trigger 2 oynarken çok az ısınıyor. - Yüklü uygulamalar maalesef taşınamıyor. --------------- * Bu sorunlarınızı Geri bildirim yapın. Güncelleme ile çözülebilir :goodbye:
+ Isınma problemi hiç yaşamadım. :chin: Sadece Dead Trigger 2 oynarken çok az ısınıyor. - Yüklü uygulamalar maalesef taşınamıyor. --------------- * Bu sorunlarınızı Geri bildirim yapın. Güncelleme ile çözülebilir :goodbye:
E ersoy22 Kayıtlı Üye 19 May 2015 4 0 6 Haz 2015 #4 daha alalı 1 hafta oldu sarj ederken asırı ısınıyor servislik bi durummu korkuyorum patlıycak diye
E eyppp60 Original poster Kayıtlı Üye 31 Ocak 2015 6 1 6 Haz 2015 #5 Ben de ısınma problemi yaşadım vatan bilgisayara iade ettim sonucu bekliyorum video çekerken ve sarzda iken ısınma yasadim
Ben de ısınma problemi yaşadım vatan bilgisayara iade ettim sonucu bekliyorum video çekerken ve sarzda iken ısınma yasadim
A Atakan58 7 Haz 2015 #6 eyppp60' Alıntı: Ben de ısınma problemi yaşadım vatan bilgisayara iade ettim sonucu bekliyorum video çekerken ve sarzda iken ısınma yasadim Genişletmek için tıkla ... Aslında benim aldığım ilk cihazda ısınıyordu. Ekrandaki ölü pixel yüzünden aldığım gün değiştim. Şimdiki cihazım ısınmıyor.
eyppp60' Alıntı: Ben de ısınma problemi yaşadım vatan bilgisayara iade ettim sonucu bekliyorum video çekerken ve sarzda iken ısınma yasadim Genişletmek için tıkla ... Aslında benim aldığım ilk cihazda ısınıyordu. Ekrandaki ölü pixel yüzünden aldığım gün değiştim. Şimdiki cihazım ısınmıyor.