[İSTEK] İmg Çıkartıcı

Kadirdroid

Original poster
Yönetici
4 Eyl 2015
648
224
Cihaz
Lenovo K6 Power
ROM
VibeUI
Selamun aleykum arkadaşlar.Elimde pc yok ama stock romun system.imgsini açmak istiyorum.Mobilden bunu yapabilceğimiz bir uygulama varmıdır?

Şimdiden teşekkürler :goodbye:

Soru ve Sorunlar için sorun bölümlerini kullanın .
cihaz üzerinden img açmak için Araç yok diye biliyorum 
pcde uzun süren bir işlem telefonda ne kadar sürer ALLAH bilir :)

Cvp: RE: [İSTEK] İmg Çıkartıcı

Orochi™' Alıntı:
Soru ve Sorunlar için sorun bölümlerini kullanın .
cihaz üzerinden img açmak için Araç yok diye biliyorum 
pcde uzun süren bir işlem telefonda ne kadar sürer ALLAH bilir :)

Hocam cevap için teşekkürler.Uygulama isteği olduğu için uygulamalar bölümüne açmıştım.

Aslında bunu extra uygulama kullanmadan komutlar ile yapmak mümkün, yarın anlatım hazırlarım.

Cvp: RE: [İSTEK] İmg Çıkartıcı

Asderdd' Alıntı:
Aslında bunu extra uygulama kullanmadan komutlar ile yapmak mümkün, yarın anlatım hazırlarım.

Bekliyorum hocam :)

RE: Cvp: RE: [İSTEK] İmg Çıkartıcı

Kadirdroid' Alıntı:
Asderdd' Alıntı:

Bekliyorum hocam :)
Abi kaç gündür bekliyorum. Yazacak mısın?

@SONEROGUR ben uygulama ile hallettim.İmg kitchendi galiba playe bak..

Kadirdroid' Alıntı:

Uzun zamandır arıyorum. Eyvallah kardeşim!

Kardeş uygulama boot.img, recovery.img gibi dosyaları açıyor. Ama system.img dosyasını önce Mount ediyor. Fakat dosyaları açmıyor. Unpack İmg'den seçtiğimde Mount succesfully diyor. Dosya genişletmiyor.

SONEROGUR' Alıntı:
Kadirdroid' Alıntı:

Uzun zamandır arıyorum. Eyvallah kardeşim!

Kardeş uygulama boot.img, recovery.img gibi dosyaları açıyor. Ama system.img dosyasını önce Mount ediyor. Fakat dosyaları açmıyor. Unpack İmg'den seçtiğimde Mount succesfully diyor. Dosya genişletmiyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.

@SONEROGUR o sorun bendede var ama benim hafiza az ondan olabilir senin hafiza ne durumda?

Kadirdroid' Alıntı:
@SONEROGUR o sorun bendede var ama benim hafiza az ondan olabilir senin hafiza ne durumda?

Hafiza 32GB. Boş 16GB.

System.img acmak icin root yetkisi vermeniz lazim. Bu arada asderdd hakli komutlar ile yapilabilinir. Mİllet rootsuz telefonu kapali iken datasindan veri cekiyo gecmisini goruyo bu ufak tefek seyler mi yapilamiyacak.

Hak' Alıntı:
System.img acmak icin root yetkisi vermeniz lazim. Bu arada asderdd hakli komutlar ile yapilabilinir. Mİllet rootsuz telefonu kapali iken datasindan veri cekiyo gecmisini goruyo bu ufak tefek seyler mi yapilamiyacak.

Komut ile ilgili denemelerim oldu. Mesela rom yükleme yaparken çıkartma klasorunu /System yerine /sdcard yapıyorum. Yükleniyor. Tabi kodda bazı değişiklikler yapıyorum. TWRP'DEN bakınca seçtiğim klasörde dosyalar görünüyor. Ama açınca klasor silinmiş oluyor.

Ayrıca root erişimi verince de olmuyor.