Saolun hocam
M Muhammet ali akçakır Kayıtlı Üye 10 Eyl 2016 #25 Cvp: [JB] Custom Romlar için Kamera Fix Teşekkürler
Orochi™ Administrator 30 Eyl 2016 #29 Cvp: RE: [JB] Custom Romlar için Kamera Fix latriene' Alıntı: Color OS yeşil kamera sorununu çözer mi Genişletmek için tıkla ... Color OS , JB :rool: Unuttum ben Onları İşe yaraması lazım heralde : CWM den yedek alıp deneyin .
Cvp: RE: [JB] Custom Romlar için Kamera Fix latriene' Alıntı: Color OS yeşil kamera sorununu çözer mi Genişletmek için tıkla ... Color OS , JB :rool: Unuttum ben Onları İşe yaraması lazım heralde : CWM den yedek alıp deneyin .
B bilgehannnn Kayıtlı Üye 24 Eki 2016 #36 Cvp: [JB] Custom Romlar için Kamera Fix şoşo' Alıntı: Deneyelim Genişletmek için tıkla ... eyv
M muharremkyksz Kayıtlı Üye 25 Eki 2016 #37 teşekkürler general mobile discovery içinde geçerlimi bunlar ?
Orochi™ Administrator 26 Eki 2016 #38 Cvp: RE: [JB] Custom Romlar için Kamera Fix muharremkyksz' Alıntı: teşekkürler general mobile discovery içinde geçerlimi bunlar ? Genişletmek için tıkla ... GM discovery Jellybean romlar içindir. konu discovery cihaza ait bölümdeyse geçerlidir sormanız hata .
Cvp: RE: [JB] Custom Romlar için Kamera Fix muharremkyksz' Alıntı: teşekkürler general mobile discovery içinde geçerlimi bunlar ? Genişletmek için tıkla ... GM discovery Jellybean romlar içindir. konu discovery cihaza ait bölümdeyse geçerlidir sormanız hata .