kamera uygulaması

apo42

Kayıtlı Üye
18 May 2015
21
1
S3 Cm12.1 in kamerasını beğenmedim ve kamerasını değiştirmeye karar verdim nasıl değiştire bilirim veya rom un içine gömebilirim..
Şimdiden teşekkür ler

Gömünce fc veriyor denedim marketten başka bir uygulama indir. open camera uygulamasını öneririm

apo42' Alıntı:
başka çözüm yolu yokmu :(

Bak şimdi
android sürümünü destekleyen bi kamera bul yada hoşuna giden apksını çıkar apknın içinde lib varsa al bi köşeye koy dursun.
System/app/camera2 ye gir ordaki apkyı sil kendi kameranı ekle eğer kendi kameranda libler varsa camera2 dosyayındaki lib klosorune at izinleri ayarla bu kadar sonra yeniden başlat

TheRomMaster' Alıntı:
Google camera indir kullan
Cm12 de google kamera modlamışlar öyle koymuşlar bence kaliteli çekim yapıyor ama arkadaş beğenmemiş

Cameringo kullanabilirsin normal kameradan kat kat iyi çekim yapıyor

şoyle soylıyım s3 un bir romunda kamera var yavaş çekim yapıyor ama cm 12 de yok bu kamerayı kullanmak istiyorum ama yapamadım ...

apo42' Alıntı:
şoyle soylıyım s3 un bir romunda kamera var yavaş çekim yapıyor ama cm 12 de yok bu kamerayı kullanmak istiyorum ama yapamadım ...

Hangi rom söylermisin bana

apo42' Alıntı:
blekota_s5_lite_İ9300_v12_Aroma_2

Bu rom kitkat cm12 ise lp muhtemelen çalşımaz ama normal apk kurar gibi denicem geceleyin indirmeye başlarım

teşekkür ederim :)
gerçekten çok yardımcı oldun
ama gerçekten olursa güzel olur

O kamerayı bende beğenmiyorum. Camera Next'i kurmanı tavsiye ederim.(Sanıyorum CM11S ile geliyordu)

apo42' Alıntı:
bir cevap gelmedi :(

Unuttum cevap vermeyi malasef çalışmıyor
Cm11s kamerası hoşuma gitti özellikleri gayet iyi:
https://yadi.sk/d/7-COptX9iK9jt