[KERNEL] GM 5 Plus HyperX Kernel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asderdd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Stock 7.1.1 de 5 10 dakika sonra reboot atıyor.

Çift dokunuş uyandırma çalışmadı.

Hotspot da çalışmadı.

Yeni güncelleme verecek misiniz?

Son düzenleme:
çift tıklama olayı nerden açılıyor arkadaşlar
[doublepost=1488542651,1488535630][/doublepost]Yok mu bilen

• ''Doubletap2wake ve sweep2wake uyandırma jestleri (Çift dokunuş yaparak ve kaydırarak ekranı uyandırma)'' nereden açılıyor

Kerneli flashladım sonra Kernel Auditor Modu yükleyip açtım fakat root erişimi sağlanamadı diyor neden???

Son düzenleme:
Söylediğinizden birşey anlaşılmıyor. Dokunmatik sorunu devam etmese var demem herhalde ayrıca miui romda çalışmıyor zaten. Flaşladıktan sonra açılış ekranında kalıyor. Daha önce cyanogenmod romda denedim onda da verimli çalışmadı.
[doublepost=1489945305,1489944786][/doublepost]Arkadaşlar miui romda açılış ekranında kalıyor neden?

Söylediğinizden birşey anlaşılmıyor. Dokunmatik sorunu devam etmese var demem herhalde ayrıca miui romda çalışmıyor zaten. Flaşladıktan sonra açılış ekranında kalıyor. Daha önce cyanogenmod romda denedim onda da verimli çalışmadı.
[doublepost=1489945305,1489944786][/doublepost]Arkadaşlar miui romda açılış ekranında kalıyor neden?

Türkçe cümleyi anlamamak senin sorunun, geliştiricinin değil. MIUI Romda çalışıyor diye birşey de yazılmamış. Memnun değilseniz kullanmayabilirsiniz.

İyi forumlar.

Miui 8 rom için kurdum bootlogo da kaldı bunun herhangi bir çözümü varmı ?
[doublepost=1491254268,1491130941][/doublepost]Cihazi kilitlemek icinde cift tiklasak