alperenycll
Kayıtlı Üye
Kitkattayım rom atıcam , recovery değiştiremiyorum mobile uncle toolsdan flashliyorum ama yine kitkatın orj recoverysi açılıyor tel rootlu?
SE®DAR 34' Alıntı:Google ye veya forumumuzda Kingroot ve Kinguser araması yap. indir telefonuna kur ikisini. kingroot sürümü v3.5 ve üstü olsun. kingroot ile rootla. sonra diğer işlemleri yap. cwm falan yüklemeyi biliyorsun varsayıyorum.
Not: kingroot bazı sürümlerinde root yapmaya tıklayınca işlem bitince kapadıp açman gerekiyor. ikinci kez tekrar aynı işlemi yaptıgımız da oluyordu. iki kez yapınca rootlanıyordu eskiden. şimdi son sürümde düzeltmişler.daha gecen gün denedim çünkü.
Snake™' Alıntı:Mustafa Ozaman Orjinal Recovery Yükleniyor Arkadaş Zaten Orijinal Recoveryde Custom Recovery Yüklemek İstiyor.
Alper Senin Sorununa Gelirsek. Rashr Veya Flashfiy Dene Play Storede Var. Uygulamayı Aç Büyük İhtimal Açtığın Gibi Sorar Sana Recovery Flashlansın Mı Diye. Evet De Ve Yeniden Başlatsın Mi Diye Ona Da Evet De Recovery Moda Başlayacaktır.
Parti Farkından Mı Bilemem Ama Bu İki Uygulamada Olmaya Biliyor Benim Cihaz Sadece Flashify İle Oldu.
Snake™' Alıntı:Mustafa Ozaman Orjinal Recovery Yükleniyor Arkadaş Zaten Orijinal Recoveryde Custom Recovery Yüklemek İstiyor.
Alper Senin Sorununa Gelirsek. Rashr Veya Flashfiy Dene Play Storede Var. Uygulamayı Aç Büyük İhtimal Açtığın Gibi Sorar Sana Recovery Flashlansın Mı Diye. Evet De Ve Yeniden Başlatsın Mi Diye Ona Da Evet De Recovery Moda Başlayacaktır.
Parti Farkından Mı Bilemem Ama Bu İki Uygulamada Olmaya Biliyor Benim Cihaz Sadece Flashify İle Oldu.
Dr.Razor™' Alıntı:Arkadaşım sp flash tool ile recovery yükleyebilirsin. kendini başka yöntemlerle yorma. anlatım ve dosyalar forumda mevcut
Mustafa' Alıntı:Benim dediğim yöntemi Mesut hocadan öğrenmiştim. Yüklemek istediğin revovery i dediğim programla seçerek flaşlayabilirsin. Sinan da demiş zaten :goodbye:
SE®DAR 34' Alıntı:Dr.Razor™' Alıntı:Arkadaşım sp flash tool ile recovery yükleyebilirsin. kendini başka yöntemlerle yorma. anlatım ve dosyalar forumda mevcut
Doktorun dediğine aynen katılıyorum. En temiz ve kısayoldan çözüm. madem elinin altında pc varsa.
Dr.Razor™' Alıntı:Arkadaşım sp flash tool ile recovery yükleyebilirsin. kendini başka yöntemlerle yorma. anlatım ve dosyalar forumda mevcut
SE®DAR 34' Alıntı:Şu http://forum.turkdevs.com/konu-anlatim-spflashtool-ile-recovery-img-yukleme.html
linkde resimli anlatımı var. sen sadece recovery kutucuğunu işaretleyecen. diğer kutucukların tikini kaldır. tabi burdaki recovery custom olcak. yani cwm 6.0.28 vb gibi.(CWM 6.0.28 LİNKİ BU https://yadi.sk/d/DH0xn3BneX6nr ) artık hangisini tercih edeceksen. ben bu recovery kullanıyorum.