siyarkblk Original poster Kayıtlı Üye 2 Nis 2016 54 5 8 May 2016 #1 Arkadaslar cm13 son surumunde neredeyse tum hatalar giderilmis 12 kullanan arkadaslar diledikleri zaman gecebilirler Bilgilendirmek istedim
Arkadaslar cm13 son surumunde neredeyse tum hatalar giderilmis 12 kullanan arkadaslar diledikleri zaman gecebilirler Bilgilendirmek istedim
Bayconqueror Kayıtlı Üye 10 Haz 2015 25 4 11 May 2016 #2 hata olarak bildirim sayısı yazmıyor ve müzik uygulaması durduruldu hatası veriyor
O orko24 Kayıtlı Üye 28 May 2015 78 6 11 May 2016 #3 Ben cwm yükleme yapamadım çok karışık geldi daha kolay yolu var mı acaba
siyarkblk Original poster Kayıtlı Üye 2 Nis 2016 54 5 11 May 2016 #4 Cvp: RE: Lg G3 BEAT CM 13 Bayconqueror' Alıntı: hata olarak bildirim sayısı yazmıyor ve müzik uygulaması durduruldu hatası veriyor Genişletmek için tıkla ... O hatalar giderildi siteye gir en ustteki zip i indir bildirim sayisi yaziyor ayarlardan aktif ettin mi? orko24' Alıntı: Ben cwm yükleme yapamadım çok karışık geldi daha kolay yolu var mı acaba Genişletmek için tıkla ... baska yolunu bilemem de basit bence yazilanlari aynisini yap ben rom yuklerken 2 kere brick yaptim yinede ugrastim sonunda yaptim
Cvp: RE: Lg G3 BEAT CM 13 Bayconqueror' Alıntı: hata olarak bildirim sayısı yazmıyor ve müzik uygulaması durduruldu hatası veriyor Genişletmek için tıkla ... O hatalar giderildi siteye gir en ustteki zip i indir bildirim sayisi yaziyor ayarlardan aktif ettin mi? orko24' Alıntı: Ben cwm yükleme yapamadım çok karışık geldi daha kolay yolu var mı acaba Genişletmek için tıkla ... baska yolunu bilemem de basit bence yazilanlari aynisini yap ben rom yuklerken 2 kere brick yaptim yinede ugrastim sonunda yaptim