lg g3 D85021q İMEİ DEĞİŞTİRME YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan khalas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

khalas

Original poster
Kayıtlı Üye
9 Tem 2016
10
0
Cihaz
TAB 5
... cihaz yurt dışı , biraz araştırıca  harici custom root atıp , MTK Engineering Mode  uygulaması ile imei nin değişeceğini öğredndim. ama Henüz haricen yeni root yani custom root atamadım. Forumda bulamadım anlayağınız. Yardımcı olursanız sevinirim..

Biraz araştırdım bu konuda çok farklı fikirler var.Aşağıda verdiğim linkteki anlatımı uyguladığınız zaman sorununuzu düzeltebileceğinizi düşünüyorum.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Cvp: lg g3 D85021q İMEİ DEĞİŞTİRME YARDIM

... ne tavsiye edersiniz , linki yeni gördüm , uğraşamaya değecek mi bilmiyorum , bu yöntem ,
  birde octopus box diye bir yazılım var. Repair programı , indirdim kurdum. Ama card not found hatası alıyorum. Bu programı  bilenimiz  var mı? :(

Cvp: lg g3 D85021q İMEİ DEĞİŞTİRME YARDIM

khalas' Alıntı:
... ne tavsiye edersiniz , linki yeni gördüm , uğraşamaya değecek mi bilmiyorum , bu yöntem ,
  birde octopus box diye bir yazılım var. Repair programı , indirdim kurdum. Ama card not found hatası alıyorum. Bu programı  bilenimiz  var mı? :(

Bence uğraşın uğraşmaktan kaçınmayın.Bana işe yarayan anlatım gibi geldi.Yine de siz bilirsiniz  :)