Whisper Original poster Aktif Üye 21 May 2015 138 7 4 Eyl 2015 #1 Beyler jelly beana lg loucher var midir x peria home veya toucwizler gibi ?
TCAnatolia Aktif Üye 2 May 2015 137 14 4 Eyl 2015 #2 RE: Lg louncher Biraz daha aciklayici olur musun.. Google playde zibilyon kadar launcher var.. Şunlara bi bak derim: Apex Launcher Flyme Launcher Google Now Launcher
RE: Lg louncher Biraz daha aciklayici olur musun.. Google playde zibilyon kadar launcher var.. Şunlara bi bak derim: Apex Launcher Flyme Launcher Google Now Launcher
Whisper Original poster Aktif Üye 21 May 2015 138 7 4 Eyl 2015 #3 RE: Lg louncher Dostum demek istediğim hani x peria romun içindeki x peria home yi kurunca romdaki gibi arayuz geliyor ya lg de de boyle birşey mümkün mu
RE: Lg louncher Dostum demek istediğim hani x peria romun içindeki x peria home yi kurunca romdaki gibi arayuz geliyor ya lg de de boyle birşey mümkün mu
Devfal Kayıtlı Üye 26 Ocak 2015 21 12 4 Eyl 2015 #4 RE: Lg louncher Bunu buldum ama biraz eski sürüm. Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
RE: Lg louncher Bunu buldum ama biraz eski sürüm. Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Whisper Original poster Aktif Üye 21 May 2015 138 7 4 Eyl 2015 #5 RE: Lg louncher Teşekkür ederim dostm var mıdır acaba yeni surumu
Devfal Kayıtlı Üye 26 Ocak 2015 21 12 4 Eyl 2015 #6 RE: Lg louncher Whisper' Alıntı: Teşekkür ederim dostm var mıdır acaba yeni surumu Genişletmek için tıkla ... Malesef bulamadım.
RE: Lg louncher Whisper' Alıntı: Teşekkür ederim dostm var mıdır acaba yeni surumu Genişletmek için tıkla ... Malesef bulamadım.