talha16 Original poster Aktif Üye 10 Ara 2015 43 22 18 Şub 2021 #1 Arkadaşlar merhaba Lg q60 model bir cihaz var root atmak istiyorum ama hiçbiryerde twrp dosyasını bulamadım yardım ederseniz sevinirim. İyi Forumlar.
Arkadaşlar merhaba Lg q60 model bir cihaz var root atmak istiyorum ama hiçbiryerde twrp dosyasını bulamadım yardım ederseniz sevinirim. İyi Forumlar.
al0ne Kayıtlı Üye 10 Şub 2021 9 1 25 kayseri Cihaz Samsung a30s ROM Stock 21 Şub 2021 #2 kingroot un windows uygulamasıyla rootlamayı dene
Y yakupcontarli Aktif Üye 9 Mar 2020 68 4 26 Cihaz Vestel Venus V4 ROM STOCK 21 Şub 2021 #3 talha16' Alıntı: Arkadaşlar merhaba Lg q60 model bir cihaz var root atmak istiyorum ama hiçbiryerde twrp dosyasını bulamadım yardım ederseniz sevinirim. İyi Forumlar. Genişletmek için tıkla ... Merhabalar, Aşağıdaki linki inceleyerek TWRP gerektirmeden root atabilirsiniz; Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
talha16' Alıntı: Arkadaşlar merhaba Lg q60 model bir cihaz var root atmak istiyorum ama hiçbiryerde twrp dosyasını bulamadım yardım ederseniz sevinirim. İyi Forumlar. Genişletmek için tıkla ... Merhabalar, Aşağıdaki linki inceleyerek TWRP gerektirmeden root atabilirsiniz; Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
K kadirose Kayıtlı Üye 28 Şub 2019 1 0 27 31 May 2021 #4 talha16' Alıntı: Arkadaşlar merhaba Lg q60 model bir cihaz var root atmak istiyorum ama hiçbiryerde twrp dosyasını bulamadım yardım ederseniz sevinirim. İyi Forumlar. Genişletmek için tıkla ... Ya bende hiç biyerde lg q60 için bişey bulamadim yaptiysan nasıl yaptın anlatabilirmisin
talha16' Alıntı: Arkadaşlar merhaba Lg q60 model bir cihaz var root atmak istiyorum ama hiçbiryerde twrp dosyasını bulamadım yardım ederseniz sevinirim. İyi Forumlar. Genişletmek için tıkla ... Ya bende hiç biyerde lg q60 için bişey bulamadim yaptiysan nasıl yaptın anlatabilirmisin